pinkioctober Ben de 2500₺yi geçmeyi çok düşünmüyorum açıkçası. Ama sadece travel mı yoksa kabin boy mu ona karar veremedim beni aydınlatan olursa çok sevinirim. Travel sistemlere pusette takıp çıkarılabiliyor anladığım kadarıyla ama puseti çok kullanılamıyor daha sonra büyüdüğü için. Kabin boylarda puset takıp çıkarma yok. 🤷🏻♀️
Ikioglusannesi pinkioctober ilk cocugumda puset gereksiz zaten az kullanılıyor diye almamistim ama bana o kadar ihtiyaç oldu kısımdır 2. Gebeligim mecbur alicam cunku insan ister istemez kullanmak durumunda kalıyormuş
MrcnMlk esiaks benim ablamda günahini vermez 😂 ona iyiliklerimi rabbim görsün 🙈 sende saglicakla kullan büyüt bebisini inşallah 🐣
hayatisigi İkinci el çok baktım istediğim gibi temiz bulamadım, bulduğuma güvenemedim, verebilecek de yok 😅 indirim zamanı ebebekten joie muze lx aldık 4-5 yaşa kadar kullanılır, puseti de dahil
Tugbamf Sinemak_97 arkadaşım ben dolap uygulamasindan mamas papas bebk arabasini 2 bin tlye aldim sola modelini. Sıfır almayı gereksiz buluyorum. Tertemiz araba hemde cook kaliteli oglum 5 yasinda onada hep ikinci el aldim bir çok şeyini
cerenakgl Sinemak_97 Arkadaşım dikkat Bebek var Instagram sayfasından set halinde uyguna almış ve çok memnun. Bende o setten alacağım. Bebek arabası,puset, beşik, mama sandalyesi,ana kucağı 6000 TL idi
Caglafalan Fatmanur_2906 ben bundan aldım henüz kullanmak nasip olmadı ama sürüşü katlaması falan çok rahat duruşu iyi pusetide gayet güzel memnun kalacağıma eminim
Buketrum queenmerve bunu bende çok merak ediyordum, e-bebek te inceledim çok rahat ve şık bir araba. Bakalım bende onu listeme yazdım
queenmerve Buketrum kesinlikle bende baya araştırdım almadan önce o yüzden tavsiye edebiliyorum. Babymall varsa yaşadığınız şehirde oradan da bakabilirsiniz fiyat olarak indirim uyguluyorlar haftasonları
MrcnMlk Bende arayistayim yoyko travel kullanan var mi ? Etrafimda aslinda bebegini buyutmus bebek arabasi kamerasi besigi anakucagi vs herseyi olan cok yakinlarim var ama kimsede demedi ki al kullan buyut geri verirsin. Bir benim gozume gelmiyor boyle seyler heralde 🙄Boyle bir ekonomik donemde Allah herkesin yardimcisi olsun 🤲🏻
Pekmezmasha MrcnMlk ben aldım. Yeni geldi. Kalitesi çok güzel ama kocaman bi araba. Tek başıma kullanmakta güçlük çekeceğim belli ki
Merveftm Sinemak_97 chubby baby de aldim ben arkadaşım kullanıyordu memnundu. 2 günde geldi travel sistem ben sevdim süspansiyon frenleme sistemi bebek emniyet kemeri falan güzel
1Mervesr BC66 Babycare capron travel aldım. Civilin internet sitesinden almıştım aralıkta 2000₺ verdim, peşin fiyatına taksit te yapılıyodu. Puset ve araba birlikte gayet memnunum
Seri2145 Sinemak_97 lükse kaçılacak bir ihtiyaç değil bence işini gördüğü sürece fiyat pahalılığı saçma geliyo bana 7/24 içinde değil sonuçta ben babyhope kullanıyorum gayette memnunum öneririm
Pnrpnr_ Sinemak_97 Merhaba, Joie’ nin bebek arabasını aldık e bebekten. Çok beğenerek aldık. Puseti de var. Katlanabilir olması çok güzel. Manevraları çok rahat, sağa sola kolayca dönebiliyor yormuyor. Tavsiye ederim. İndirimde 2.700 e almıştık. Normal fiyatı 3.800 sanırım.