Sinemak_97 Bebek arabalarını gereksiz pahalı buldum, uyguna alıp memnun olan varmı varsa nerden hangisini aldı yazabilirm
queenmerve Sinemak_97 bütçe ne kadar bilmiyorum ama prego mios 👍🏻 en azından incelemeni tavsiye ederim
ogrencianne35 Sinemak_97 2021 de efkârdan 800 liraya almıştım çokta memnunuz kızım 22 aylık hala kullanıyoruz biz çok araştırdık ve ondan sonra aldık
Kubukargl Sinemak_97 ben gardrops uygulamamasından almıştım pandemiye denk gelmiş kullanamamışlar hiç sıfır gibiydi benim aldığım
B_48_A Sinemak_97 valla ben ne bebek arabası alıyorum nede yatağını bi ablam vardı hem yatağını hemde bebek arabasını vericek bende kabul ettim tertemiz hiç bir sorunları yok boş yere masraf yapmak istemedim onun yerine başka ihtiyaçlarını alırım
Buketrum queenmerve bunu bende çok merak ediyordum, e-bebek te inceledim çok rahat ve şık bir araba. Bakalım bende onu listeme yazdım
queenmerve Sinemak_97 daha kullanmaya başlamadık ama kullanışı konforlu gelmişti çok araştırıp aldım o yüzden tavsiye etmek istedim memnun kalacağımı düşünüyorum
ipekmom_ Sinemak_97 bizde tommy baby tercih ettik daha kullanmadık ama fiyatına göre kaliteli bir ürün
Haziran17 Bende baby plus canyon model aldım fiyatına göre çok şık duruyor yorumlarda ağır fln demişlerdi ama gidip birebir baktım tam tersi hafif ben aşırı yüksek fiyatlar vermeyi mantıklı bulmuyorum bakmanızı tavsiye ederim siyah rengi harika
Kitapkurduuu Haziran17 bende dün gidip aldım o modeli uzun araştırmalarım sonucu hesaplı ve şık duruyor kullanıyor musun memnun musun ?
Rabia04_09 Sinemak_97 Açıkçası sıfır almadık. Sahibinden.com’dan ikinci el aldık Bebek arabasının tekerlekleri bile aşınmamış hiç bir yerinde birşey yok sıfırdan farksızdı çok kullanılmamış kaçırmadan hemen aldık çokta memnunum
Ebru0001 Sinemak_97 ksnz dgo aldım şubatta. 2800e . Uygun bir şey bakmak istedim .o ay en uygunu hoşuma gideni buydu. E ticaret sayfalarında daha uygunu vardır ama görmek ya da muhatap olacağım bir mağaza olsun istedim
SinemAkyldz_ Sinemak_97 ben de trendyoldan 2750 liraya aldım markası baby home 2 gün önce elime ulaştı aşırı beğendim ben hantal olduğunu söylediler ama bana öyle gelmedi gayet kullanışlı bakın derim 2 yıl garantisi de var bir sorun olduğu zaman firmayla iletişime geçme şansım da olacak
busenaz68 Sinemak_97 Civilden 1300 liraya aldım 2 ay önce hafif ve sürülüşü falan çok rahat görüntüsü de hoş bence 😁❤️
esiaks Sinemak_97 ablam sağolsun adam akıllı hiç kullanmamış bile bana verdi bebek arabasını. En besaplı benim ki oldu galiba 😂
MrcnMlk esiaks benim ablamda günahini vermez 😂 ona iyiliklerimi rabbim görsün 🙈 sende saglicakla kullan büyüt bebisini inşallah 🐣