Minis122 Nesoneso vala canm ben pek anlamiyorum doktoeum.direk.dedi bu cocik erkek bariz acmis heryeri i hosteriyor die ama. Sizin o kadar net fotoda erkek demedimi. Ben normalde renkli ultrasonda ogrendim. Direk bacak arasini gorduk
sm1 Hatice_123456 ayyyy inşâAllah inşâAllah 🥹🥹🥹 o kadar çok istiyorum ki kızımız olmasını Allahım nasip etsin 🥹🥹🥹💕💕🩷🩷🩷
Nesoneso Minis122 bu fotoğraf ayrıntılı ultrasondan bişey demediler fazla ilgilenmediler zaten Kendi doktorum ayrıntılı ultrason dan önce kız demişti
Minis122 Arelin_kardesi pipi canim seninki bemim fotoda ayni bu sekilde iki bacak arasinda direk bu sekilde
Nisn23 sm1 kordona benzettim bende yani çıkıntı biraz fazla büyük gibi😁 banada doktor 13.haftada erkek dedi bende şuan süpheye düştüm acaba değil mi diye🤗hayırlısı olsun rabbim gönlünüzden geçeni sağ salim nasip etsin inşallah 🌺
nhrbsr Arelin_kardesi 😅😅bizede dr bu görüntü üzerine erkek dedi bir kızım var ama sanki gene içime kız gibi doğuyor bidahaki sefere kız diyecek gibi geliyor😅
nurbanu-y sm1 12 ve 14. Haftamda bacak arasında kordon olduğu için doktorum kız olabilir pipi göremiyorum ama kordonun altında da kalmış olabilir dedi aynen öyle olmuş 18. Haftamda erkek olduğu öğrendik 🙃
sm1 nurbanu-y hayırlı olsun 🥹🩵 Allah hepimizin gönlüne göre versin 💕 herkes ayrıntılı ultrasonu bekliyor bence emin olmak için 🤭
Sahradmla Arelin_kardesi bu pipi canım kız diyen devlet mi acaba devlette pek güven olmuyor her hafta farklı 😂