AdinsMom sm1 kız bu nasıl pipi olsun benim bebenin 22.haftada 1.28cmdi pipisi pisa kulesi gibi pipi mi olur allah canını daha erken cinsiyet için😂
sm1 AdinsMom doktorumuz erkeğe benziyor dedi belki bunu görüp yanılmıştır diye inşâAllah öyle olmuştur 😂😂😂
sm1 3kuzuAnnesiyim inşâAllah yaaa siz hep en başından beri kız dediniz inşâAllah haklı çıkarsınız doktorumuz erkeğe benziyor %70 dedi 🥲🥲🥲
__mom1 Bacak arasından çıkmamış canım kordon o çok bariz ve zaten çok kalın dümdüz pipi olsa testis ve ucunda penis olur
__mom1 Nesoneso postu açan kişiye cevap yazmıştım ama sizinkinde ultrason görüntüsü net olmamakla beraber erkek gibi duruyor. Daha iyi bi görüntü olsa daha iyi anlaşılırdı ama kız değil bu görüntü
Burcu395 Arelin_kardesi bunun kız olması imkansız pipi bu çok belli tam da göstereceği şekilde doktor pozisyonu almış hatta daha nasıl belli olsun cınsıyetı ki
Minis122 sm1 fotoyu goremiyorum tiklayinca ama yorumlara gore evwt pipi asiri buyuk olmuyor ben 15 haftada minicik bisidi. Renkli ultrasonda 18+6 hafyqda 20+2 haftaya uyumluyken biraz buyuk gibi gorunuyordu