Hasretim7780 suanki haftanız bebegin en yukarda oldugu an. 2 hafta sonra nefes kesilmeleriniz gider karnınız düstügü icin. Bende cok korkunc carpıntı oluyofu artık nefesimin kesilmeinden dolayı

Shura daha 2 haftammi var 🥺 su an istifra edecek durumdayim vallahi o dereceyim

Hasretim7780 yani ortalama öyle. Bende en azından öyle oldu. Ne zamanki gönegim düstü rahatladım valla bi nefes aldım. Asla gegiremiyldum ya gegirdigim an kusuyodum o kadar midem yukardaydı😂 kız agzımı acsam belki yemekler görüncekti resmen ahahgagaga😝😝

Hasretim7780 büyük ihtimal çok yiyorsun yada çok hareketsizsin veya çok kilo aldın ben bugün ip atladım sokakta😂 ama sakin ol sen böyle düşündükçe daha da çok rahatsız olacaksın ayrıca ağlama hamilelikte insan ister istemez ağırlaşıyor kolay değil sonuçta

Hasretim7780 bizim de evimiz küçük masa arka odada ve yerde yiyoruz. Egilemiyorum tam doymuyorum bile baskı yapıyor diye hatta yutarken boğazımda kalıyor. Nefes nefeseyim karnım da çıkmadı üstelik hatta post açtım. Ayakta dururken karnımın olmamasi bir yandan iyi zorlamıyor ama sersemleşiyorum ve tansiyonum düşüyor. Sürekli acikmalar da başladı bakalım ne olucaz🥹 Ama hepimizde var annesi azıcık daha sabretmemiz gerekiyor sonra Allah’ın izniyle hepsi geçecek gidecek❤️❤️

Fts-fts11 ben doktoruma yazdım haftaya gel gün almaya dedi bence 38′i bekleme gün almak için ben şuan 35+1 oldum haftaya 36 olunca vermiş olacak ki zaten 38+5 de doğuma alıyorlarmış. Sıkışık falan olmasın diye ben erken gidicem bayram da geliyor tatile falan gider kalriiz ayyyy😁🥹❤️❤️

Hasretim7780 aynıyız patlıcak gibiyim resmen yemek yiyemiyorum nefes nefese kalıyorum yatamıyorum yuruyemiyorum ayaklarım ellerim şiş terliyorum hep 🥺

Kızlar ben henüz 26.haftadayım ve aşırı zorlanıyorum sizin bu yorumları okuyunca şoklara girdim 😅😱 Çok korkuyorum 😥

Hasretim7780 bizimde öle 19 Mayıs babasının doğum günü tahmini doğum tarihi de 19 ama başlarda kulağıma ne kadar hoş gelse de şuanda asla bian önce olsa kendime gelsem

Bende doğsun istiyorum ağrım sızım yok ama yatarken sağa sola dönme sıkıntı sürekli hıçkırık tutuyor çocuğu bişeyler sürekli zıplayıp duruyor içimde günde en az 20 kere hık hık hık sırt üstü hafif yaslanınca yada oturunca boğazıma bişey takılmış hissi falan inanın anksiyetem artıyor. Bunlar çok güzel şeyler ama işte insan bazen garip hissediyor hafiflemek istiyor. Yerde yemek çok can yakıyor evet o yüzden ayrı bir tabak yapıp en azından siz yukarda yiyin masa yoksa tepsiye koyup kucağınızda yiyin çok ağrı yapıyor

Melikegolge korkma yukarda da yazdığım gibi benim ağrım sızım hiç birşeyim yok gayet rahat geçiyor ve çok az kaldı sadece ağır hissediyorum kendimi o kadar çabuk yoruluyorum ve psikolojik olarak evime yetemez hissediyorum onun dışında korkmayın Allah sıhhat versin belki senin de öyle olur :)