PrensinibekleyenAnnee sema1759 oğlumda doğru çıktı erkek gösteriyordu erkek oldu o dönem üç arkadaş hamileydik 3 cumüzünde doğruydu ama tesedufmu bilmiyorum tabi. Bunda kız gösteriyor bakalım çıkacak mı
PrensinibekleyenAnnee Sahradmla o bence tutmuyor oğlum var bitane bilgileri ona göre girdim kız çıkıyor ama erkek.
Sahradmla PrensinibekleyenAnnee bendede o iki çocuğumda tutuyor çin takvimi ilkinde tutmuyor 2. De tutuyor
Ugurbocegim 3kuzuAnnesiyim ne zaman gidiyorsun canım hastaneye bende randevu aldım 10 günüm varr cinsiyet karmaşıklığıni çözmek istiyoruz 🥴
Sahradmla 3kuzuAnnesiyim ahh inşallah tutar buda canı gönülden istiyorum ♥️♥️♥️ inşallah doktorlar yanilmistir sabırsızlıkla senden o haberi bekliyorum
Mummumlilo Çin takvimi Rus takvimi ne varsa baktırdım erkek diyor ama doktorlar kız olabilir dedi bakalım hala bilmiyorum cinsiyeti artık bıraktım doğunca öğrensemde olur ya😅
Gokcekatun_ sema1759 kizimda dogru cikti simdk erkek gosteriyor daha cinsiyetini ogrenmedim cok kucuk bakalim bu da dogru olacak mi 🙃🙄