Nurkcy Fadimehizz Ay çok güzeller sağlıkla giysin inşallah 🧿🙏🏻 Ben henüz başlayamadım, Ne odasına, ne eşyalarına neyi bekliyoruz bilmiyorum 24. Haftadayım 😊
Gln0110 Fadimehizz 28.haftamıza giricez ve bende müthiş bir bel ağrısı başladı bikaç gündür. Şimdiye kadar bi zorluğu yokmuş gerçekten onu anladım
Kalbiimde2can Selamm benim dogum temmuz sonu agustos basi gibi bakalim oglusum nezaman cani isticeksr 🤭 aldiklarimin bir kismi geldi bugün 🙈 2 takimda abi kardes pijamasi aldim insallah giydirmekte nasip olur 🤲🏻🧿💙
Pandolfini Kalbiimde2can benim de nasipse temmuz sonu ağustos başı olacak aldıklarınız çok güzel 😍 best brother yazan takımı ve ikili tulumu nereden aldınız acaba
Melikedndr Kalbiimde2can best brotherı hm mağazadan mı aldınız acaba, ben onlineda göremedim mağazada da denk gelmedim
Fadimehizz zeynepnilda12 ben trendyoldan aldım 12’li müslin ve yeri yumuşacıkta önerim almayanlar ondan aldın diş çıkaracağı zamanlar çok salya akıyor bebeklerde işimi görür diye düşünüyorum bakalım 🥰
Gln0110 zeynepnilda12 Trendyolda da var müslin. Ben geçen hafta 6 tanesini 60 a aldım 2 paket. Şimdi 90 olmuş biri ama girer yine indirime
Elvan77 Doğumumuz aynı döneme denk geliyor bir ay sora kış gelecek yeni doğduğu dönemde kısa giyebilirmi bilemiyorum ne alacağımı kestiremiyorum bi türlü yenidoğan bebek kısa şortlu tulum kısa kollu vs giyebilir mi üşür mü yoksa temmuz ağustos da olsa ☺️
Fadimehizz Elvan77 benim bebeğim de temmuzun ortası gibi doğacak Çanakkale Bozcada da yaşıyorum ada hep rüzgarlı zaten o yüzden ben pek yazlık almadım açıkçası yenidoğan bebek sonuçta üşür diye düşünüyorum 🤔
Kalbiimde2can Elvan77 benim ilk oglumda ayni dönemde dogdu ve onada kisa sort falan giydirdim bu seferde öyle yapicam 😂
Elvan77 Fadimehizz yenidoğan olduğu için bnde kısa kısa giydirilmez diye düşünüyorum o dönem giydiklerini ince kumaş ama uzun alıcam sanırım 😊
Fadimehizz Nurkcy biz kıyafetlerini aldık tayin durumumuz var netleşsin inşallah mayısta ondan sonra dolabını ve şifonyeri de alacaz elbiselerini koyucam dolaba doğuma yakın sa yıkarım inşallah🥹🥰
TugSozTan Kısa ve uzun aldım ne olur belli olmaz. Birçok şeyini aldık. Ufak tefek şeyleri kaldı. Bayramın son günü kıyafetlerini yıkayıp ütüsünü yapıcaz. Mayısın ikinci üçüncü haftası çantayı kapatıcaz inşallah sonra bekleyiş 🥰
Nurkcy Fadimehizz 😊 Benimde biraz var ama dışardan belli oluyor tabi 🙂 Bu haftadan sonra daha hızlı büyür diyorlar.
Kalbiimde2can Pandolfini aa birbirimize yoldas oluruz bu sürecte insallah🥰 tesekkür ederim canim bunlarin hepsini H&Mden aldim😊
Tuche89 Ben 0-3 ayın çoğunu kısa aldım.Doğu da olduğum için temmuz ağustos ayları burda 45 derecenin üstünde geçiyor😀