Papatyamoms Ben de dusunuyorum bısıler ama net olmadıgı ıcın cınsıyetımız cok üstüne dusmedım sımdılık hosuma giden isimleri ipek defne demet ayda , erkek mete
Happymomleyla hitap https://acikkuran.com/11/60 bir bakkn isterim aden Allahın lanetlediği kavmin adıymış ben de çok istiyordum kızım olursa ama işte
Hizligonzales Beyzosanne bir oglum var adi Barlas Noyan bakalum bu ne olacak kiz olursa Tomris Umay olacak erkek olursa net degil ama Baturalp Arin Gokalp Aktuğ var aklimda
Aysegul57 Beyzosanne bizimde az kaldı öğrenmemize erkek olursa karan , Yusuf , aslan , Asaf >>> kız olursa Asya , Ece , beren düşünüyoruz 🥰
Ayfer33 Beyzosanne bizde erkek olursa hamitkaan kiz olursa lina dusunuyoruz hayirlisiyla ama tabi cok erken ama 🥰🥰🥰😍
Shdskr Beyzosanne :) erkek isimlerinden Mahir çok güzel. Anlamıda çok güzel. Hele ismiyle müsemma bir insan olursa mis gibi olur 😍 diğer isimlerden artık çok var. Sıkıcı oldu
Nskmkk Shdskr bebeğim erkek mahir ismini çok beğeniyorum. Kız için de düşündüğümüz tek isim vardı o da Aylin:) nasıl tesadüf ikisini de yazmışsınız. Şu sıra çok duyduğum isimler de değil 😍
Cicegim38 Ben ve eşimde 3 isim arasinda kaldik sizce 1.Zerda 2.devin 3.menesa Fikirlerinizi soylermisiniz
Nurse2018 Cicegim38 zerda diye bi dizi vardı ben çocukken o geldi aklıma 🤣 bu 3.ünden biri olacaksa menesa diyorum ben diğer ikisini beğenmedim