Hayat70 Cp5252 Var kuzum test bozuk değilse.Hadi hayırlı olsun bizlerede bol bol dua et.Rabbim sağlıkla kucağına aldırsin inşAllah.🥰
Deletedmom_103 Cp5252 ayyyyyyy çok şükür dağ salim kucağına alırsın inşallah 🌺. Bende daha tazeyim aramıza hoşgeldin 🌺🌺
Eceselo1759 Cp5252 ayyy maşallah Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kendinize ve bebişinize çooook dikkat edin 🌸💕🥰
Slnspt Cp5252 Ayyy çok sevindim gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🐣😍🧿 bizlere de dua et hamişlerin duası kabul olur derler 😁🎈❣️🐣🐣
alitalia Cp5252 gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🙏🏻 keşke bütün kadınlar senin gibi hemen hamile kalsa rabbim kimseye aratmasın🌸
Cp5252 alitalia amin canım benim rabbim herkese nasip etsin inşallah 🌸🌸 o duruma bende çok şaşkınım aminnn ☺️☺️
Cp5252 Hayat70 teşekkür ederim canım dualarım sizlerle en kısa sürede rabbim size de nasip etsin inşallah 🌸🌸😘
Cp5252 Slnspt amin canım benim çok teşekkür ederim sizlerle dualarım en kısa zamanda sizden de hayırlı haberler alırız inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰
Cp5252 ikranurkutay @Hayat70 vardı canım baya baya ☺️ yaklaşık bi iki haftadır kasık ve bel ağrım vardı geçen hafta cuma beta verdim 0.200 çıkmıştı bi kaçgündür de midem bulanınca bu akşam test yaptım 🥰🥰