babyandmomyy gzdeylcn 12. haftada tahmin etti 16da netleşti erkekse eğer erken tahminde bulunabiliyorlar 🌿
GulerSanverdi1 gzdeylcn oğlumda 11+3 kızımda şimdi 15 haftada kız olabilir dendi 18 kesin kız dediler
aselalbayrak Cansu0655 sen çekinme söyle baby shower yapicam dersin ☺️ hayırlısı ile öğrenirsin inşallah canım 🤍
Eda_Turan1 @ipekbocegim mutlu resimden resmi paylaşınca altında kopyala var kopyalıyorum burdan da öyle paylaştım
Omerhalisbebek gzdeylcn ben 11 hafta net bir şekilde öğrenmiştim canım 19 haftalikkrn gittim erkek denildi yine şimdi 20 haftadayiz
senaacik gzdeylcn özele gidiyorum 10. haftada gittiğim doktor erkeğe benziyo dedi 14te başka doktora gittim cinsiyeti görebilir miyiz dedik geç bile kalmışsınız dedi ve kesin olarak erkek dedi canım şu an 19 olduk 🥰
Kdr1903 gzdeylcn canım bana da kız diyen çok oldu bende çok istedim rüyalarım da o yöndeydi ama oğlum olacağını da aşerdiklerimden bilmiştim zaten içimede öyle doğdu oğlum olacak 💙🤰🤲🤗
Kfiliz Kızlar merhaba 21 haftadayım sağ böbregımde büyüme varmış ve çok sancı yapıyor aranızda bu durumu yaşayan varmı yardımcı olur musunuz ilk gebelıgım ve korkuyorum :((