ipekbocegim https://imgyukle.com/i/QUBcMH Teyzoslarimiz 11 haftalığız cinsiyet tahmini yapan olur mu🙈 @esmerella37
Merveylmz1 gzdeylcn Ben 15 haftada öğrendim kızmış miniğim 💖 bitter çikolata yemenizi öneririm çok güzel hareket ediyor öyle ve doktor daha net bakıp söylüyor
ipekbocegim esmerella37 yaaa doktorumuz da erkek dedi Rabbim hayırlısını versin gönlümüz azıcık kızdan yanaydı ama degismeyecek gibi duruyor o zaman☺️ Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah
esmerella37 ipekbocegim amin insallah saglıkla gelsn de insallah dilediğiniz olur 🥰🥰 ben yanılmıs olurum
Bahar53 Haftamda kız 20. Haftamda erkek olduğunu öğrendim hala be olduğunu anlayabilmiş değilim acaba yine değişeni düşüncesindeyim
Elis90 Bahar53 17. Haftada ileri bir hafta aslında ama olabiliuor. 24 ten sonra bile değişeb oluyor. Hayırlısını versin rabbim . Banada 16 da kız dedi doktorum . 20. Haftayı bekliyorum .çünkü çok değişen okudum .
Kadder2121 Bahar53 merhaba bir şey sorabilir miyim yüzde kaç kız dediler peki bende 17 haftamdayim devlete gittim yüzde 90 kız dedi ama hep içimde erkek geçiyor hatta rüyamda bile görüyordum erkek diye
Nurcihannan Bahar53 kız ne deysun 😅 15. Hafta 100 de yüz dedi doktor hatta kız kıyafetleri alabilirsin dedi bende doldurdum pembişleri ya erkek çıkarsa 🤣
Nurkrtsimsek25 Bahar53 şuan 15+3 ’ün bugün bir doktor kız bir doktor erkek dedi bende anlamadım bakalım artik ilerki haftalarda tekrar sorcam
Mzzz Haftamdayım kız gibi büyük ihtimal dedi 😇 değişir mi bilmiyorum ama nasıl 20. Haftada bile değişe biliyor şaşırıyorum ve merakla bekliyorum 🤗