Merve1995 Esraedik aynen canım Inşallah hepimiz için her şey yolunda gider sağlıkla kucağimiza alırız bebeklerimizi 🤲💕
MinnakAnnee Bende şuan 7+3teyim 6 haftalikken duyduk kalp atisini cok şükür simdide buyumesini heycanla bekliyoruz😊
Esraedik Knur_23 çok şanslısın ozaman inşallah çekmezsin canım hiç bulantı çekmeyen oluyormuş kimseye söylemeyeyim dedim daha yeni diye ama bulantılar ben hamileyim diyo herkese🙈
Demiresma Merve1995 benimde adet tarihime göre 5 hafta ama ultrasa. 6 dan fazla gösteriyor dr regl önce gebelik baslamıs olabilir dedi
Knur_23 Esraedik yaaa 😂 ahh o kendini kesin eden belirtiler.. sırf onlar yok diye en ufak şeyi googleda hamilelik belirtisi mi diye aratıyordum 😂
Esraedik Knur_23 ben 5. Haftamda öğrendim adetim olmadı 1 gün gecikti başka hiç bi belirti yok ama ben hissediyorum hamileyim dedigin gibi ne hissetsem bu hamilelik belirtisimi diye herşeyi aratıyodum kafayı yemeden test yaptım Allah dan🙂
Knur_23 Bugüne kadar çok iyiydim.. bugün bi arkadaş güya hayırlı olsun mesajı attı.. bende bir boş gebelilk yaşadım ilk defa gebe kalanlarda oluyormuş 6-7 haftaya kadar belli olmuyo vs diyince biraz korktum amaa bakalım inşAllah kötü bişy olmaz 😔
Esraedik Knur_23 bence canını sıkıcak herşeyden herkesten uzak dur kulak asma böyle şeylere herşeyin hayırlısı rabbim kucağimiza aldıgımız günleri görmeyide nasip eder inşallah kafayı takıcak olursak yandık ben çok evhamlıyım çünkü