Gamzeee111 26+3 günlük ani doğum gerçekleştirdim, bebeğim minicik ama hayata tutunmaya çalışıyor yaşayan varsa nasıl ilerliyor süreç duanıza ihtiyacı var oğlumun ablaları Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Hatice_123456 Gamzeee111 kaç kilo ile doğdu bende 28hagtalik doğum yapmıştım 2ay yoğun bakımda kalmıştı bu süreçte kilosu çok önemli inşallah en kısa sürede sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize
yenibirannis Gamzeee111 rabbim bu mubarek ayda yar ve yardımcınız olsun bebeğinizi size bagislasin ama prematüre bebeklerin çok güçlü olduğunu duydum benm halamnda 2 oğlu prematüre doğdu şuan maşallah çok iyiler bebeğiniz sizi birakmicak merk etmeyin en kısa zmnda kavuşursunuz ins 🙏
Gamzeee111 yenibirannis çok güzel dilekleriniz için teşekkür ederim her şey motive ediyor anne babayı Allahım tüm bebeklere dayanma gücü versin çok zor bir süreç 😞
Qnl Gamzeee111 benim de bebeklerim prematüre cnm 2 aylıklar 1 ay hastanede yattılar sonra ki iki ay da deprem e denk geldi rezillik içinde ordan ora sürüklendiler ev yok bişi yok küvezden çıkalı 6 gün olmuştu karın ortasında sokakta kaldık Rabbim koruyor gönlünü ferah tur
Hatice_123456 Gamzeee111 cnm seninkide en az 2 ay yoğun bakımda kalır ama sen üzülme artık eskisi gibi değil benimki 28haftalik doğmuştu şuan 4yasinda hastaneniz yakınsa hergun ziyarete gidip süt götürün sütünüz ona iyi gelecek
Gamzeee111 Hatice_123456 ciğerleri gelişmediği için süt vermiyorlar makineyle serumla geliştirmeye çalışıyorlar süreci merak ediyorum içim gidiyor 😢 Qnl amin kuzum inşallah Allahım acılarını göstermesin hep iyi olsunlar inşallah 🙏
Zeyzey055 32 haftalik doğduk bizde suan 22 ayligiz hiç stres yapmayın güzelce sutunuzu sağın az da olsa üzülmeyin zaten günde ilk etapta 4 5 Ml bile iceniyorlar cok küçükler çünkü sutunuz minik mucizeniz için çok değerli bol bol dua edin inşallah sağlıklı birsekilde kucağınıza alırsınız
Paramedik16 Gamzeee111 canım sağlıkla kucakla yavrunu bende 28 haftalık doğum yaptım ikizlerim 1250 ve 1150 gram doğdu 1 kiloya düştüler süreç biraz uzun pozitif düşünüp dua etmekten ve süt sağmaktan başka çare yok maalesef benim bebeklerim 2.5 ay küvezde kaldı 2500 gr olduklarında taburcu oldular 1600 gram olduklarında ten tene temasımız başladı 1800 olduklarında biberonla beslenmeye başladılar 2 kilo olduklarında emzirmeye başladım orda her gün görme hakkımız vardı süt ve bez götürüyordum hastanedeki bezler büyük olduğu için şükür biz kavuştuk darısı senin başına olsun inşallah 🙏🏻 stres yapmamaya çalış onlar çok güçlü oluyor ve inan bana çok çabuk büyüyorlar senin sütünü almaya başlasın toparlıcak 🤲🏻
Gamzeee111 Paramedik16 amin amin inşallah kuzum çok iyi motive oluyorum gerçekten güzel ilerlemeleri duydukça inşallah hep iyi olsun senin miniklerin de 🥰
Likayolcusu Paramedik16 erken doğum sebebiniz neydi nasıl oldu bende ikiz gebeyim 25+6 dayız şuan çatı ağrısı sırt ağrısı çok çekiyorum
Zhr_abc Gamzeee111 selamın aleyküm bende 25+2 de yaptım şu an yoğun bakımda kuvezde solunum cihazına bağlı ciğerleri içinde ilaca başlamışlar sizin son durumunuz nedir acaba?
Gamzeee111 Zhr_abc aleyküm selam 👋 şuan ciğerlerinin gelişmesini bekliyorlar bir gelişme olmasını dört gözle bekliyoruz inşallah toparlarlar Allahım güç kuvvet dayanma gücü versin küçük savaşçılara 🙏
Hatice_123456 Gamzeee111 ilk 1hafta vermiyorlar 1 hafta sonra vermeye baslicaklar sen sütünü sağıp buzluğa atmayı unutma
Busramommy Gamzeee111 zor süreç moralini yüksek tut ona en iyi gelecek şey sütün stres yapma sağ sürekli 3 saatte bir düzenli yap dua et sürekli 2 kilo olmadan çıkartmazlar zaten benim de başıma geldi 27 haftada doğum yaptım 4 ay kaldı küvözde sonunda kavuşuyorsun Allah’ın izniyle kavuşana kadar zor geçiyor ama bir şekilde geçiyor Allah yardımcın olsun canım 🙏
Gamzeee111 Likayolcusu bebeğim rahim ağzına tutunmuş en başından beri gelişmeye başladıkça doğum pozisyonunu 4 . Ayda almıştı ve sürekli yatış vermişti doktorum doğuma hazır ve büyümeye başladıkça aşağıya doğru gidiyordu dakikalık kasılmalar ve sancılar vurdu ve suyum geldi zaten. Dakikalık sancılar vurmaya başlayınca doğum başlıyor dakika tutabilirsiniz kaç dakikada ne kadar oluyor diye zaten belki duymuşsunuzdur 🙏
Paramedik16 Likayolcusu her şey yolundaydı bir hafta önce 43 mm olan rahim ağzım hastaneye gittiğimde açılmıştı 6 cm bi anda sancım oldu aslında iki gün filan çekmişim ama acı eşiğim çok yüksek benim hiç anlamadım evde 5 dk da bir düzenli sancı yaşayınca anladım doğum sancısı olduğunu hemen gece 3 te hastaneye gittik ciğer geliştirici vuruldum sancıları kesmek için serumlar fitiller verildi hiç bir şekilde geçmedi 11 de sezeryana alındım apar topar bebeğin biri doğum kanalına girmişti çünkü
Likayolcusu Gamzeee111 bşr normal doğumum var evet ama sancı gibi değil şaun ki ağrılarım kemik ağrısı ağırlıklarından kapladıkları yerden dolayı zorlanıyırum sanırsam karnımın alt kısmı çok ağrıyır rahim ağzı kısalıyır sanıyırdum ama kaç defa gittim hep normal ölçtüler oda ağırlıklarından büyük ihtimalle inşallah sağlıkla doğar tüm bebekler