Moonbow06 Kızlar doğumuma az kaldı. İlk gün süt gelmeyince bebişin aç kalmaması için hemşireler mama istiyormuş. Sizce aldırayım mı erkenden. Telaşe olmasın o gün hem eşime
elizanakbulut Moonbow06 aşkım merak etme hastanede sütün gelmezse genelde zaten biraz geç geliyormuş galiba hemşireler hemen doyurup getiriyor
Merve0227 Moonbow06 bence kendini mamaya odaklama bile gerekirse zaten bi şekilde bulunup geliyor o mama eczaneler var kızz olmadı gider bi koşu alınır hepsi ona kalsın 🌸🌸
Denizegeabioluyor [silindi] niye bozulsunki yiyecekler gibi son kullanma tarihi var mamalarinda bende sutum gelmezse diye aylarda oncesinden aldim koydum😁
Sahnedekimadam Burda bir anne yazmıştı , hemşireler veriyormuş ama yine de takviye için bulundurmak lazımmış💜
Moonbow06 Merve0227 Doğeu. Ben aslında hiö almaya niyetli değildim ama uyardılar bulunsun diye. Yoksa emzik biberon hiç birini götürmeyeceğim. Süt için bile kaşık biberon koydum normal biberona alışmasın diye
arastiricianne Moonbow06 lazım olursa istemeden getiriyorlar zaten ben yinede almıştım hiç sütüm gelmedi şuan mamayla besliyorum
Moonbow06 arastiricianne çok iyiymiş o. Olsun sağlıklı olsunlar da güzelce beslensinler de öyle de böyle de büyüyecekler 😊
Nnanaa Moonbow06 bencede duruma göre alırsınız. Ben hastanede verdiklerini sorunsuz içince sormuştum hangisi diye ona göre almıştım lazım olursa öyle yaparsınız.
Merve0227 Moonbow06 aynen canım bana da söylemişlerdi tamam dedim ama götürmedim zaten işe de yaramadı çok şükür Emziği 2 aylık olduktan sonra denedim ama tutmadı mamayıda çevre baskısı yüzünden 4 aylıkta başlamıştım malesef bana kalsa başlamazdım bile ama işte sağlık olsun diyelim
tubimom Moonbow06 daha yeni kuzenim doğum yaptı sütü gelmedi yanındaydım siringayla verdiler stres yapma canım ❤️
Moonbow06 tubimom aslında hiç stresim yok ama mama al dediler bi sormak istedim. Süt konusunda kendime güveniyorum nedense