Merhaba kizlar bursaya tasinali 1 ay oluyor Medicana Volkan aksakalliya gitmistim ikili tarama testimi erken yapmis ve sonucum cok kotu cikti. Ve adam yanlis yaptigi teste gore bana bana bebegin ölecek dedi. İlgisiz ve lakayık tavrı korkunçtu. Asla kimseye onermiyorum o doktoru da o hastaneyi de. Korkunc bi doktor benim canimi cok yakti gunlerce psikolojik bozuk gezdim sizler ayni seyi yasamayin

Bebegim gayet saglikli ve o doktor yuzunden yasadigim o streste psikoloji bozuklugunda bebegime zarar verebilirdim tekrar soyluyorum kimseye onermiyorum Medicana Volkan Aksakalli

Şikayet edin.

Orkidecicegim 10+5 te yapmis bebek gelisiminde 1 gun cok buyuk anlam ifade ediyor bu testin 11+0 ile 13+6 da yapilmasi gerekiyormus ne bir gun eksin ne bir gun fazla

Freefam ona randevu almıştım çok övüyorlardı iptal ettim sonradan Mehmet Ali şüküroğlu var yine medicanada ona aldım gittim gayet ilgiliydi ince ince her detayına baktı söyledi güzel ilgili kibar bi doktor bi de genelde sigortanın karşıladığı vitaminleri veriyo para harcatmıyo hastalarına

DuyguKays ben de cok ovdukleri icin gitmistim acikcasi ama 10 dk bile bakmiyodur ultrasonda ilgisiz alayci bi adam iyi yapmissiniz ben yasadim gercekten baska anne adaylari yasasin istemem

Freefam bende ilk dogumumu bursa medicana da yaptim prof muzeyyen uyanik tamamen ticaret odakli bana gore ne doktordan ne hastaneden gram memnun kalmadim bende hic onermiyorum kimseye

4 gün sonra

Freefam çok üzüldüm yavrum bende çok hekim değiştirdim yanlış yönlendirmeler yüzünden gebeyken çok göz yaşı döktüm sonra iltaç akkurt ile tanıştım iyi kide tanışmışım ben bu kadar ilgili alakalı hekim görmedim duymadım eşide perinatolog detaylılarımı o yaptı mehmet özgür akkurt çok doğru yönlendirdiler her durumda sakinleştirdiler beni sağlıklı bi doğum geçirdim

qwertqwert ben de bi doktor buldum simdilik memnunum eger sorun yasarsam bahsettiginiz doktorlarla gorusurum cok tesekkur ederim oneriniz icin

6 gün sonra

Freefam keşke Ayşenur kayaya gitseydiniz şuan nilüfer doruk hastanesine geçmiş doğumum Ayşenur hanımda oldu kendisini geç tanıdım ama iyikide tanımışım dediğim bı doktor sen içini rahat tut moralini bozma sağlıklı bı bebeğin oluxak Allah’ın izniyle 🥰

didnr_ internette cok guzel yorumlar vardi ben de guvenip gittim ama pismanim cok gittigime simdi ibrahim avciya gidiyorum fsm de ozel muayenehanesi var baya memnunum. Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin insallah butun hamileler hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz

4 ay sonra

Tunahan_rumeysa16 merhaba Murat bey gittinizmi hiç hala memnunmusunuz bu hafta ilk kez gidicem merak ediyorum 😊

12 gün sonra

Ben gebeliğimin başından beri Volkan beyde takipliyim yakın arkadaşımda onda doğumunu yaptı arkadaşımda bende Volkan beyden çok memnunuz ilgisi ultrasonda ki dikkatliliği falan h sorun yaşamadık ayrıca panik bir insan olmama rağmen güler yüzü ve pozitif enerjisiyle insanı rahatlatan bir doktor böyle kötü bir şey yaşamanıza üzüldüm peki siz daha sonra testi erken yaptığı için Volkan beye durumu anlattınız mı ?