Nmhrkl Sadiyes evet dediğiniz gibi trafikte yada başka bir yerde insanların keyfimi davranmış yoksa zorda mi kalmış mecbur mu kalmış da bu şekilde davranmıştır diye davranışlarını artık anlayabiliyoruz
Sadiyes Nmhrkl yok asla meslek kötülemiyorum genelleme de yapmıyorum dediğim gibi işini layığıyla yapan cok güzel insanlar da var. Hatta üsküdar ilçe sağlıkta bir ara işim vardı okadar iyi davrandılar ki lutufmuş gibi hissettim hatta dedimki güler yüzünüz ve yardımınız için teşekkür ederim. Bu zamana kadar kimseden böyle birşey görmedim 😂 adam da olur mu tabiki görevimiz falan demişti asla unutmam sağolsun böyleleri de var
Ada022 Bebeannesiii kusura bakmayın ama gelin Türkiye de yaşayın o zaman anlarsınız bizi davulun sesi dışardan hoş geliyor siz burda arkadasa cahil mi diyorsunuz kadın ne demiş ki öle tepki vermiş doktor. Biz hastalar olmasa para nasıl kazanacak doktorlar bizim sayemizde de varlar ayrıca bir sürü yeni mezun atanmayı bekleyen doktor vs var severek yapmıyorlarsa bıraksın gitsinler şiddet yok bişey yok burda siz olayı nereye çekiyorsunuz anlamıyorum öle diye hiç bir şey diyemeyecekmiyiz kadının suçu olsa tamam dicem neyse tartışma girmek istemiyorum sizinle herkesin fikri kendine
Ada022 Nmhrkl bazı kişiler bunu anlamıyor canım yurtdısnda yasayanlar yorum yapıyor doktor savunuyor işte halbuki doktorlar köpek gibi davranıyorlar hastaya bende öğretmenim banada oldu aynısı
Ada022 Bebeannesiii ayrıca yorumlar okursanız çoğu kişiye saygısız davranış gösterilmiş doktorlar tarafından ki benmde basıma geldi bende öğretmenim
Linhkp Sadiyes ağrı Doğubeyazıtayim malesef ilk dogumum İstanbul daydi çok iyi geçti moral veriyorlardı yardımcı oluyorlardı Allah herkesi gönlüne göre versin inşallah
Ylmzhtc Linhkp benim memlekette orası ☺️gercekten ordaki devlet hastahanesi hep öyle sorunlu ya adınıza üzüldüm 😒
Linhkp Bebeannesiii hanımefendi ilk defa gitmiyorum dogunhaneye randevu olmadığı için acilden dogunhaneye gönderiliyoruz nsteden sonra ultrasona bakıyorlar bilip bilmeden yorum yapmayın Allah aşkına ben durduk yere mi beddua ediyorum size yapilasydi böyle konusurmuydunuz aceba
ipekmom_ Linhkp canım bence şikayet et mutlaka ilgileniyorlar, hatta e nabıza girince bile hemen anket çıkıyor son kontrole ait, doktor bilgisi vs yazıyor ordanda yapabilirsiniz (cimer kadar etkilimi bilmiyorum)
Nmhrkl 1Gozde1Yusuf- malesef ağlayarak çıktım. Mesleğimden dolayı tartışma çıksın istemedim terk ettim bezmialem acili
Linhkp Bebeannesiii bebeğimin cinsiyetini o ultrasonda öğrendim dediğim gibi her seferinde bakıyordu bu defa keyfi bakmadı tam bı ay oldu bebeğim iyimi durumu nasıl kilo almış mi Allah korusun kordon mu dolanmış boynuna siz biraz bilinçli olun lütfen nerde ilgilneilmis ilgi nerde hani??
1Gozde1Yusuf- Bebeannesiii hanimefendi uslub sorunu var daha ne olmasini bekliyosunuz ? Kalkip da yasadiginiz ulkeye kiyasliyosunuz kusura bakmayin da bazilarinin da uslubu doktor olmus insan olamamis modunda kadin da buna takilmis zaten ister doktor olsun ister manav uslubu ters birinden alisveris bile yapmak istemiyoruz ki bu doktor yani
Turna44 Linhkp böyle kendini bilmez ego tavan sağlık çalışanlarından nefret ediyorum. Hadi herşey geçtim sonuçta karşındaki de insan az Bi nezaket yaaa. İnsan biraz kibar olur okumuşlar ama insanlık sıfır
Bet1 Linhkp çok üzüldüm çok kötü davranmış doktor gittiğiniz yerle ve doktorla alakali sanırım. Bu benim 2. Hamileliğim ilkinde de devlete gittim çok mennum kaldım şimdi gene Ankara da devlet Hastanesi’ne gidiyorum ve çok ilgililer şans meselesi biraz da. Ama bana o şekilde davranilsa ben tartisirim sanırım sözlü olarak kimse kimseye o şekilde davranamaz