Kızlar 40+3 de riskli olur diyorlar yatış öneriyorlar devlette kaka yapabilir diye acaba 41 beklesem mi biraz daha yoksa yatisi kabul mu etsem bilemedim 41 de tanidiklariniz yada siz doğum yaptınız mı
40+ 3 yatış
Zehraasel tanıdıklarım var ama bence riske atmayın pazar günü benim de 40+0 oluyor sezeryan normal nolursa alsın doktor hareketleri azalıyor korkuyorum
Emanetimi_bekliyorum kaka yapmasından korkuyorum işte yoksa beklerim de Allah korusun daha kötü sonuçlar olursa ilerisi de zor cigerine felan bir kaka kacsa
Zehraasel aynen ben de Allah korusun psikolojik olarakta yıpranıyoruz düşünmekten
Hiç ağrım açıklığım yokken 41i bekledim yinede gelmedi devlette suni ile yaptım bence sizde beklemeyin doktor beklemeyelim diyorsa
Jerryy hiç açıklık yoktu diyorsunuz peki suni sancı verince ne kadar beklediniz açıklığı ne zmn oldu doğumu kaç saat sonra yaptınız
Zehraasel bence doktorlar ne diyorsa onu yapın riske atmayın
Bir_prens_annesiiiii yarın sabah erkenden gideceğim bakalım doktor erkenden gel dedi
Zehraasel banada 40+5 e gün verdi doktor canım beklemeye gerek yok yani doğum zamanını aşıyor zaten
babymom_8 sana ne kadar oldu simdi
Sulte bencede riske gerek yok
Zehraasel 40+1 canım
babymom_8 2 gün varmış sadece aramızda hayırlısı ile doğum yaparız ins
babymom_8 devlette doğum yapacaksın
Zehraasel öğleyin 12.30 gibi verildi akşam 9.15de doğdu daha oradaki ebe ilk doğum olduğu için erken ertesi güne doğar diyordu şükür öyle olmadı. Suniden korkmayın ilk etapta hafif ağrılar oluyor doğum yaklaştıkça zor oluyor ağrısı tabi acı eşiğinize de bağlı ama pişman olmadım yani suni aldığıma 🙃
Zehraasel 41+0 da sezeryan ile oğlumu doğurdum suni sanciyla normal doğum olmadı
Zehraasel Ayy inşallah canım ya Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Zehraasel Evet canım