Kızlar 40+3 de riskli olur diyorlar yatış öneriyorlar devlette kaka yapabilir diye acaba 41 beklesem mi biraz daha yoksa yatisi kabul mu etsem bilemedim 41 de tanidiklariniz yada siz doğum yaptınız mı

Zehraasel tanıdıklarım var ama bence riske atmayın pazar günü benim de 40+0 oluyor sezeryan normal nolursa alsın doktor hareketleri azalıyor korkuyorum

Hiç ağrım açıklığım yokken 41i bekledim yinede gelmedi devlette suni ile yaptım bence sizde beklemeyin doktor beklemeyelim diyorsa

Jerryy hiç açıklık yoktu diyorsunuz peki suni sancı verince ne kadar beklediniz açıklığı ne zmn oldu doğumu kaç saat sonra yaptınız

Zehraasel öğleyin 12.30 gibi verildi akşam 9.15de doğdu daha oradaki ebe ilk doğum olduğu için erken ertesi güne doğar diyordu şükür öyle olmadı. Suniden korkmayın ilk etapta hafif ağrılar oluyor doğum yaklaştıkça zor oluyor ağrısı tabi acı eşiğinize de bağlı ama pişman olmadım yani suni aldığıma 🙃

Zehraasel 41+0 da sezeryan ile oğlumu doğurdum suni sanciyla normal doğum olmadı

Zehraasel Ayy inşallah canım ya Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah