Fatma_tole Merhaba öncelikle uzun uzun anlatırım tabi fayda olursa çok sevinirim.
Ben 27.haftadan itibaren bu hastaneye devam ettim merzifonda oturuyorum normalde.
Aslı hanım var ona gittim kendisi çok tatlı ve bilgili bir doktor 33.haftada bebeğimde 3 hafta gelişim geriliği farketti(gebelik Tansiyonum vardı)ve beni perintoloji uzmanina yönlendirdi oda Gökalp bey çok iyi bir doktor özel doktor gibi ilgilendi ve artık haftada 2 gün takipte olmamı yakın takibe almak istediğini söyledi o şekil devam ettim bebeğim büyüyordu ama hala geriden geliyordu 37.haftada 34 haftalık görünüyordu alalım dedi bende kabul ettim Beni doğumhane ye yönlendirdi ilk baş normal doğum deniyorlar suni sancı ile(isteğe göre sezeryan yapmıyorlar)doğum hane çok güzel sancı cektigin yatakta doğum yapıyorsun ve tek kişilik odalar ebeler ise çok ilgili ve çok iyiler bir ebe seninle ilgileniyor gelip kontrol ediyor seni sürekli gel gelelim herşey çok güzel gidiyordu 7 saat olmuştu suni sancıyla başlayalı bebeğimin kalp atışı ve yavaşladı ve benim tansiyonum fırladı beni apar topar sezeryana aldılar o gün kim nöbetçiyse o giriyormuş doğuma Ceyhan taşdelen yaptı sezeryanimi ben spinal olmak istedim kendim anestezi teknikeriyim bu arada kabul ettiler 10 dk icerisinde kızım oldu