Ezzzgiii Buket_k04 inşallah sizde öyle 🙏🙏 planlı sezaryen ne için verdiler size genelde devlette normali zorluyorlar diye duymuştum
Buket_k04 Ezzzgiii benim ikinci gebeliğim ilk gebeligimde çok zorladılar ama açılma olmadı mecburen sezeryan olmuştum
Buket_k04 Söyledim evet olmaz bir gün öncesi yatış yap dedi ama yakınımda 3 ay önce sezeryan olanlar var onlar sabah erkenden yatış yapmıştı doktor farklı acaba ondan mı bilemedim merak ettim bende
Ezzzgiii Buket_k04 Bende sabah gidenleri de duymuştum ama akşamdan da yatış yapilabiliyor diye duymuştum belki de doktor ile alakalıdir
Ezzzgiii Buket_k04 Anladım bende öyle olmaktan korkuyorum biraz ilk doğumum tansiyonda yüksek seyrediyor normale zorlarlar bı problem olur diye korkuyorum bebek iki hafta geriden geliyor haftada iki gün ntsye giriyorum
Ezzzgiii Buket_k04 birde sordular mi genel mi spinal mi bayılmak istiyorsun diye yoksa onlar mı belirliyor, kusura bakmayın çok soru sordum ama merak ediyorum 🙏
Buket_k04 Yok önemli değil sorabilirsiniz onu ameliyathanede soruyorlar ilk gebeligimde belden iğne yapalım dediler ben korkup kabul etmedim genel istiyorum dedim öyle baydılar
Ezzzgiii Buket_k04 anladım sizde inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeğinizi çok teşekkür ederim
Nisam19 Kızlar merhabalar sabina Koçak tan memnunmusunuz nasıl bir doktor benim doktorum Özgür beydi o gitti şuan 34.haftaya girdim ve serklajlıyım cihan beye gittim çok ters bir doktor kime gitsem bilmiyorum
Buket_k04 Merhaba canım çok memnunum gitmeni tavsiye ederim şimdiye kadar bı terslemesini görmedim başından beri sabina hanıma gidiyorum
melek79 Kaç haftalıksınız acaba? Bende çorum aslı hocaya gidiyorum haftaya gittiğimde gün verecek bana da. Çok heycanlıyım
Buket_k04 melek79 37+6hafta bir hafta sonra sezeryan olacağım inşallah siz kaç haftalıksiniz bana 35 haftalıkken gün vermişti
Sinemekee Buket_k04 keşke benide planlı sezeryana alsalar 🥺 devlet Hastanesinde normal doğumdan çok korkuyorum artık eltimi de aynı şekilde bi gün öncesinden almışlardı
Buket_k04 Sinemekee doğumhane de mi yatiriyolar serviste mi biliyormusunuz ilk gebeligimde piskolojikmen etkilendim yatmak istemiyorum bir gece öncesinden