Zbyde34 Ada022 bende ya oğlum da çabuk karar vermiştik içimizede sinmişti ama şimdi kızıma bi isim bulamıyorum bulduklarımda içime sinmiyor 😑
Zbyde34 Belinay_AliEge eşimin yeğenin adı da belinay ben seviyorum bu ismi, sağlıcakla büyüsünler inşallah🌸
Zbyde34 kubraselcuk benim oluşumun adı Alparslan bi oğlum daha olsaydı ya Alperen yada göktuğ koyucaktık biz sizde fikir olur diye söylüyüm dedim 🤗bende kız ismi arıyorum 🙂
Ipek_2017 Oğlum Muhammed ÇINAR 💙 Kızıma hamileyim GÜNEŞ istiyor abisi 🌞 Biz de eşimle daha karar veremedik 🤍
BuglemRananinannesii Zbyde34 Bir kızım var 9 yaşında Buglem Rana ismi 15 +2 günlük hamileyim kıza benziyor demişti doktor en son gittiğimde kesinleşirse Buğce yanınada başka bir isim düşünüyorum bakalım
Zbyde34 Nurr_22_22 Zeynep ismini çok seviyorum Zeynepler çok güzel oluyolar çok asil oluyolar çok istiyodum kardeşimin adı Zeynep ama eşim istemiyo kardeşimin adı diye
Prenses016 Zbyde34 5 yaşında oğlum var Emir adı. Kızım olursa Defne tekrar oğlum olursa Enes düşünüyorum 💙🩷 ben tek isimden yanayım😍🎈
Zbyde34 tubimom benim oğlumun adı Alparslan bi oğlum daha olsaydı adı ya Alperen yada Göktuğ olcaktı kız ismi arıyorum 🙂 kızım olucak inşallah
tubimom Zbyde34 bizde Alparslan var Alper var 😄 kız ismi minel çok güzel bide Alin beğeniyorum kızımın adı Eflin eğer kız olsaydı Aylin koyardım herhalde 😅
Serapp1 Zbyde34 3 yaşında oğlum var, adı Yaman. İkinci oğlum geliyor nasipse Sarp koymayı düşünüyoruz bakalım 😊
Zbyde34 Ezgikrkl evet çok bilindik bi isim değil bi akrabamız var ıraz diye sürekli adını unutuyordum yanlış söylemiyim diye sadece teyze diyodum kadına anlamı ne acaba 🙂
Ezgikrkl Zbyde34 Anlamını bilmiyorum ama iyi bir anlamı yok yanına başka birşey daha uydurmayı düşünüyorum eşim çok ısrar ettiği için koyuyorum bana kalsa koymam açıkçası