Nisn23 Adapte34 yani çok net çıkıntı gördük tipi de erkeğe benziyordu ama burda o kadar çok değişen duydum ki ben de emin olamiyorum😁
arinn77 burcuali38 benimde son adet tarihim 1 Aralık 18 haftalık olduk. İki hafta önce gittik doktor erkek görüyorum yüzde 80 erkek ama.net değil bekliyelim dedi 😀
anneoluyorum101 Adapte34 12 aralık son adet 16+4 üz 12 . Haftada öğrendik erkek bugün tekrar baktı hala erkek
Nisann44 Adapte34 27 aralık son adet başlarda geç döllenme 4 gün dediler sonradan tamamladı gününü daha ogrenemedım 14+ 3
mavi6414 Dudu1988 12. haftada gördük ikisini de ama 15de bacakları kapalıydı kız dediler ben de çıkıntı gördüğüm için şaşırdım kız demesine
Glcndrsn Adapte34 ben tüp bebekle gebe kaldım 16 Aralık sat ama 6 ocak transfer günüm 17 ocakta gebe olduğumu ögrendim hemen hemen aynı tarihlerde gebe kalmısız ben 16 haftalıgım suan sen nasıl 14 haftalık oluyosun anlamadım ki 🤔
Glcndrsn Adapte34 yanlıs anladın canım bebeğin uyumlu değil demedim hemen hemen aynı cok yakın tarihlerimiz hafta olarak aynı olmamız lazım diye düşündüm ondan öyle söyledim
Glcndrsn Adapte34 ama benim transfer tarihim ve Tutunma tarihimi göz önüne alarak söyledim ben adet tarihlerimiz yakın ama gebelik haftasına göre 1 hafta varmıs aramızda aynı olması gerekirdi diye düşünüyorum gebeliği ne zaman ögrenmiştiniz
Adapte34 Glcndrsn ben hiç anlamıyorum transferden falan ama demekki son adet tarihini baz almıyorlar sizin için
EdaDeyis Adapte34 21 Aralık sat’im 15+2 haftalik hamileyim haftaya kontrole gideceğim inşallah öğreniriz
Glcndrsn Adapte34 evet 2 hafta önce gittigimde %80 kız dedi doktorum bugün tekrar gittim ve erkek oldugunu ögrendim sizinkide belli olur aslında bi tahmin yapabilir doktor ben doktor söylemeden bacak arasında pipi gördümde anladım