Brry Son adet tarihim 27 kasım doktorun hesabına göre 19+2 günlük olduk kız dedi 15 haftalık iken fakat ben erkek hissediyorum ayrıntılı ultrasonu bekliyorum bakalım hayırlısı olsun
mizginn_ 12 Aralık son adetim 16+3 olduk tam 16 haftalıkken cinsiyeti öğrendik %100 kız dedi doktorumuz 🥰
ByzzS Melomy ben de kız gibi hissediyorum ama çevredekiler erkek diyor bilemiyorum bakalım haftaya öğrencez inşallah sağlıklı olsunlar da 😊
Melomy ByzzS bana da aynını yapıyor çevrem bir de rahat hamilelik gecırıyorum kesin erkek diyolar ama bence de kız haftaya çarşamba ögrenicem ben de sağlıklı olsunlar 😍
ipekkk12 zeyzeyy1903 yaa demek öyle rabbim inşallah sağ salim hayırlı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder ☺️ Bu 2.kızım olacak
Nisn23 Adapte34 Son adetim 21 Aralıktı cinsiyeti erkek olarak öğrendik 13.haftada yani yanılma olurmu bilmiyorum şuanlik 🤷🏻♀️💙
Adapte34 Nisn23 bana da 13. Haftada kıza benzetti ama yanılma olur dedi başta 16 da netleşir dedi bende onu bekliyorum
Nisn23 Adapte34 yani çok net çıkıntı gördük tipi de erkeğe benziyordu ama burda o kadar çok değişen duydum ki ben de emin olamiyorum😁
Minigimmmbenim Adapte34 son adet tarihim 19 Aralık doktor bana erkek olacağını söyledi bakalım tekrar kontrole gittiğimde kesinleşir 🙏