Aynenkanka bitterciko açlık ve 1. Saat sınırın üstünde çıkmış, endokrine yönlendiricek sizi doktorunuz o da diyetisyene geçmiş olsun
tubiii11 Net birşey demem yanlış olur ama benim ki 70 daha sonra 110 çıkmıştı doktor gayet iyi demişti .
bitterciko tubiii11 karadeniiiz Sahnedekimadam çok teşekkür ederim 12 sinde göstereceğim sonuçları da merak ettim .
Sahnedekimadam Bende net emin değilim ama açlığın 90 altında olması lazım.1.saat olan 180 altı olmalı sınırda diye yorumlayabildim🙏🏼
MomLife- bitterciko Benim açlığım 78 Saat 170 Saat 105 çıkmıştı gebelik şekerin var dedi doktorum tabi referansı ne doktorunuz bilmiyorum ama, diyet yapıyorum. telefonla atma şansınız yok mu en azından bilgilendirin 1 hafta,1 haftadır ☺️
Esmabursali Bu taramada çıktı tekrardan hastaneye gidip 60 120 180 yaptırcam duruma göre ne diyecekse bi geçer belki diye gitmek istemedim ama
bitterciko MomLife- maalesef devlet hastanesinde doktorum . Eşimin işi sebebiyle de ilçedeyiz gidemiyoruz öyle istediğimiz tarihte 🥲ben şimdilik dikkat etmeye çalışacağım ekmeği şekeri tamamen kestim . İnşallah faydası olur
MomLife- bitterciko anladım 🙂 evet basit karbonhidrat diye adlandırılan yiyeceklere dikkat edebilirsiniz🙏 umarım herşey yolunda gider😇
MomLife- Ahsenveannesi dikkat edin dedi mi size peki? Ben şurda 1 aydır sıkı bir diyet yapıyorum anam ağladı 😂 Bilmiyorum gerçekten referansı sordum 160 ve üzeri çıkarsa 1. Saat gebelik şekerin var demektir dedi bana
Ahsenveannesi MomLife- benim yaptığım yerde referans 180 di. Yok demedi hatta ben ne olur ne olmaz diye çok tatlı yemiyordum çünkü kilolu gebe kaldım ama temiz çıkınca daha çok tatlıya düştüm 🤣
MomLife- Ahsenveannesi benim yerime de ye lütfen ben yiyemiyorum 🫠😂 ama sen böyle söyleyinca bir yeme isteği de geldi neyseeeee 😂
Ahsenveannesi MomLife- ama bu seferde 29. Haftadan şişmeye başladım şeker ödemde tutuyor bacaklarım şişiyor çok ayakta kalamıyorum mecbur azaltcam yediklerimi kar sayıyorum 🤣