jnst1864 ben hamileliğim en başından beri hiç ilaç içmedim vit takviyede dr dediklerini değil tamamen doğal olan şeyleri kullandım hurmayı acve yememdeki sebep folik asit kullanmadım hiç folik asit en çok acve hurmasında diye hep onu yedim çok hareketli değildim düşük riskim vardı ilk 4 ay hiç bişey yPmadım hep ewdeydim ama yediklerime çok dikkat ettim hergün yemem hereklerin şistesi vardı 😃 onlara uydum hiç aksatmadım hergün meryem suresi yusuf suresi dinledim yürüyüşüde çok yapamadım diyebilirim ama ewde ütü bulaşık vs derken akşama kadar yatmadım hiç instgramda kainat eczanesi diye bi sayfa var çok güvenilir herşeyini ordan aldım ordaki eczacı bayan doğumun son haftası yaş hurma ye dedi. Ben. Normal kontrole gittim dr doğum başlamış gece ağrın suyun gelirse gel dedi gece hiç ağrım olmadı suyumda gelmedi ama sabaha kadar ütü yaptım squat yaptım sabaha kafat dolandım ewde sabah hastaneye hittim yine ağrı yok suni verdiler bi anda açılmam hızlandı ve hemen doğurdum ☺️ Yediklerimin çok faydası oldu diye düşünüyorum birde ben hiç korkmadım hep cesaretiydim hemen doğuracam diye kendime güvendim sadece doğuma odaklandım ve herşey kolay ilerledi önce siz kendinize inanın herkes nasıl yapıyorsa bende yaparım diye kavuşmanızı düşünün herşey kafada bitiyor bence