deletedmom947 Yasemindemirtas emzik olarak Philips’in Soothie ve Ultra Air modellerini aldım. Hangisini severse artık😄 Biberon olarak da Dr. Browns markasının yenidoğan modelini aldım. Başka almak gerekir mi bilemiyorum tabii.
Fulyaber Yasemindemirtas Tabiiii kiii Philips avent çok araştırdım bebekte huzursuzluğu azaltıyormuş gaz önleyici başlığı sayesinde.. Bende yeni doğan setini aldım 4 lü biberon temizleme fırçası ve anne meme ucuna benzeyen emziğiyle set şeklinde👍🏻👍🏻👍🏻🤗🤗🤗💗
Burcu35 Yasemindemirtas avent 125 ml cam biberon ve avent air emzik aldım canım. Biberonda anne meme ucuna yakın olduğu için meme reddi yapmıyormuş
Ezgi14 Yasemindemirtas avent soothie ve ultra air aldim. Birde chicco physo diye kaucuk emzik geldi. Biberon avent 💃
GulUmut Ben arastirmalarim sonucu Nuk’un yeni dogan emzik ve cam (kolik bebekler icin ) biberonunu tercih etdim
Yasemindemirtas Avent. Yeni doğan biberon lar ayrı mı oluyo canım. Ben hiç anlamıyorum bide boyutlarını nasıl aldın ?
deletedmom947 Yasemindemirtas aventin yenidoğan modelleri plastik oluyor genelde ben o yüzden tercih etmedim
Elaylama Yasemindemirtas biberon olarak avent'in en küçük cam olanını aldım, emzik yine avent soothie aldım.
MeryemKurtul Yasemindemirtas kesinlikle Dr.browns cam biberonu yenidoğan için öneririm . Awent modeli de var fakat dr.B kadar iyi değil . Emzik de Philips smothe modeli öneriyorum . 👌🏻🙋🏼♀️
Elaylama MeryemKurtul cam biberonun içindeki gaz kanalının plastik olması benim kafamı biraz meşgul etti. Çünkü ne kdar kaliteli olursa olsun plastik kaynatılmaz kanserojen salımı yapar. Benim içim çok rahat etmedi ama bu fikirler benim araştırdığım kadarıyla böyle. Kesin diyemem bence derim ancakk.
Elaylama Ben ebebek'ten aldım. Şimdilik işimizi görür diye düşündüm. İleride de su biberonu yaparım bir süre.