Merveofs 8 ay önce doğum yaptım hamilelikte kendimi hiiiçbir şeyden kıstığımı bilmem. Tabak tabak noodle yerdim miss😋😋
Almeda Ben de o haftalardayken deli gibi canım çekiyordu 2 paket hep yedim her gün ya da 2 günde bir sonra istemsizce bıraktım sanırım nefsim köreldi😂 çok şükür gayet sağlıklıyız 19 haftalık olduk bile🥰 canın çekiyorsa bir kez dahi olsa ye canımm benim🫶🏻
nurkarakoc Leydi9 Ben hamile değilken çok yerdim o zaman bile o yağı atıyordum hiç denemedim yağı ama sevmiyorum🥰
Melekler12 nurkarakoc nodle sevmeyen benim heralde 😅😅😅😅 canın çekiyorsa 1 taneden bişey olmaz fazlasına kaçma canm
designermoms nurkarakoc ben geçende eşimden gizli mumbar yedim 😅😅 görse çıldırırdı çok canım çekti aldım yedim o yokken çok sonra söyledim yedim diye ilk defa yalan söyledim Yalana teşvik etmek istemem ama o yokken yiyebilirsin sonra söylersin yalan olmamış olur 😅
ipekmom_ nurkarakoc canım abartmadıkça herşeyden bence yiyebilirsin, bende yemiştim ama 2kez falan toplamda, zaten bi kere yiyince nefsini tatmin ediyorsun