sefi_zade_19 Sila66 acaba kadın kaç yaşında öldü ölmeseydi kesin rekoru 70 yapardı 😂 tüh yazık olmuş ya 🥲
Happymomleyla dilay_06 hay Allah hatırlamıyorum da ya inşallah dokunmamışımdır bir yerime ciğeri biliyorum eve sokmadık ciğeri mesela anneannem ciğer elledikten sonra yüzüne dokunmuş teyzemin yüzünde kahverengi bi beni vardır umarım bizim bir şeyimiz olmaz 😞🫣
ARDENDORUK Sila66 ya gözlerimin içi falan yaniyor kimse bisey yapmaz diyorlar hastanede düşüremiyorum ateşi kemiklerim falan sızlıyor o derece
Sila66 ARDENDORUK havluyu sırkelı suyla ıslat koltuk altına koy bol su ıc bı tane parol al ama doktoruna sor gene
ARDENDORUK Sila66 esim ıslak corap falan giydirdi gece sabaha kadar her yerimde bezle yattim yine düşmüyor azaliyor sonra yeniden cogaliyor korkuyorum da bu durumdan
ARDENDORUK Sila66 en son 37.8 di doktora dedim 38 alti ateş sayılmıyor dedi 😂 serum taktı cok şükür iyi geldi teşekkür ederim 😘
Sila66 [silindi] kac kılo canım bende catlıycam meraktan pazartesı gıdıcem 29 da 1557di gobegım kucuk ama
Ceromommm3 Durubebegim dünür sence yiğite inek. Sütü vermelimiim 1 Yaşini geçti ama korkuyroum vermeye
Durubebegim Ceromommm3 kanka içiyorsa ver çok ağır gelmesin diye çok az su kat içine Duru hiç sevemedi sütü asla içmiyor yaa