Happymomleyla dilay_06 hay Allah hatırlamıyorum da ya inşallah dokunmamışımdır bir yerime ciğeri biliyorum eve sokmadık ciğeri mesela anneannem ciğer elledikten sonra yüzüne dokunmuş teyzemin yüzünde kahverengi bi beni vardır umarım bizim bir şeyimiz olmaz 😞🫣
melikekadir13 AyFa1608 yandım o zaman 😅 hamileliğimde hep çilek aşerdim ve yedim bakalım nasıl bişey olacak kızım 😅😅
Havvaca Komşumuz hamileyken çilek yemiş eli ile basen kısmına kalp çizmiş bebesi doğdu basende kırmızı kalp var bilinçli yaparsan olmaz demişler ama oldu onun
Mavidunyamm Sila66 Bir kadından doğan en fazla çocuk sayısı 69′dur. 1725-1765 yılları arasında, Rus bir köylü kadını 16 ikiz, 7 üçüz ve 4 dördüz doğum yapmıştır Kaynanamın benden beklentisi
Sila66 Durubebegim burdayım askımmm😂🥹 bız saat 9 dan sonra bırakıyoruz telefonları🤣 esım gecırmez dakıkasını hemen bıraktırıyor benle ılgılen dıye😂❤️
Durubebegim Sila66 ohh maşallah çok iyi bence🥰 Yok bacım bizde yok böyle şeyler biz kuralsız ve sansürsüz bir aileyiz😁
Durubebegim Sila66 ahahaha valla iyi yani 🤣 isim değişme postu açılınca ismimi kuralsızsansürsüz_ailee yaparım🤣🤣
Ceromommm3 Durubebegim dünür sence yiğite inek. Sütü vermelimiim 1 Yaşini geçti ama korkuyroum vermeye