Meltem1903 Benimde 9 Nisan test yapmadım ama hiç ümidim de kalmadı bu sefer de olmazsa zaten bundan sonra yapamayacağız bi süre eşim yurt dışına çıkıyor bayram sonu 😔
Violetaa @Kivircikkuala 14 Nisan erken gebelik testi yaptım negatif bu ayda elendim galiba belirtim çok yok 1 hafta önce öok vardı bu 2 gündür belirtim yok . Bel ağrım var .
Tugba_turk46 Violetaa erken gebelik testine aldanma derim çünkü ben kaset test yaptım çıktı erken gebelik testinde çıkmadı en iyisi kan verin 🌹
23kubra23 zeynos09 aynen özelikle uyurken titreyerek uyanıyorum hırka yorgan giyip uyuyorum resmen ben iki kez kaybettim göğüslerim aşırı hassaslaşmıştı ikisinde de bunda o kadar yok o yüzden değilimdir 🥺inşallah yanılırız haberleşelim
ckarabacak Kivircikkuala benimde 11 i yaptm bugün sabah bişy çıkmadı tabiki bilmiyorum yaaa olmucak galiba bu ayda 😕zaten normalde de 28 günde oluyodm bu ay 30 veriyo nasıl oldu anlamadm
aysenuroztunc ckarabacak of çok üzücü ya herkes yazıyor sonradan pozitife dönüyor vs diye de benim artık hiç umudum kalmadı elendim bu ay
ckarabacak Tugba_turk46 nasıl olabiliyo ya bende erken gebelik yapıyom çıkmadı acaba ötekinden de mi alıp denesem bıltım artk tek çizgi görmekten
ckarabacak aysenuroztunc benimde umudum yok inanki kasımdan beri uğraşıyorm bi tane kimyasal gebelik oldu yok tutunmuyobi türlü
ckarabacak Kivircikkuala 12 sinde oldum iki gün geldi kesildi bida da olmadım bu ayda tam 30 gün sayıyo adet arasını otomatikmen de 11 i veriyo bat tarihimi