obiranneeeeeeeee Kivircikkuala benim 17 iş beklemekteyim adet olacağım dönemdeki gibi kasıklarıma ara ara sancı giriyor hakkımzda hayırlsı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
aysenuroztunc Kivircikkuala bat 11 yaptım bugün negatifi gördüm kocaman 🤦🏼♀️ çatlatma iğnesi olmuştum onun da 12. Günü ama hiç belirtim yok bu ay elendim galiba
zumraninannesi99 Kivircikkuala belirtiler var gibi kasıklarım da batma oluyor ara ara. Alt karnım ağrıyor. Koku hassasiyeti oluştu. Sivilceler coştu. Ama erken gebelik testi yaptım negatif. :(
zeynos09 Bat 8i dün test yaptım pozitif🥹🥰Allah isteyen herkese nasip etsin.😇Birde erken gebelik testi nedendir bilinmez negatif çıktı,diger testte pozitif cıktı test yapacak arkadasların bilgisi olsun.
Tugba_turk46 zeynos09 kız bndede öyle oldu erken gebelik yaptım negatif çıktı normal yaptım pozitif çıktı🤔
zeynos09 Tugba_turk46 erken olanda bi gariplik var oyüzden eski usul devam😂 saglıkla kavusalım inşallah🥰
ckarabacak Tugba_turk46 nasıl olabiliyo ya bende erken gebelik yapıyom çıkmadı acaba ötekinden de mi alıp denesem bıltım artk tek çizgi görmekten
Tugba_turk46 zeynos09 ay inşşalah 🥹❤️ yarın kan vermeye gideceğim emin olmak için ya test bozuksa felan diye düşünür oldum inşşalah kanımdada çıkarr
Asel5234 Kivircikkuala Benim 10 nisan bat çok fazla kasık ve bel agrım oluyor zaman zaman akıntıda oluyor ve karın agrısıda oluyor normal mi bilmiyorum umarım bu ay güzel sonuçlar alırız 🤲🏻🤲🏻💜 Test yapmadım negatif sonuç ile karşılaşmaktan korkuyorum adetede 4 gün var bakalım yarın cesaret edersem bir test yapıcam inşallah 😬🤭
23kubra23 Kivircikkuala benimde 11 ama test negatif sivilcelenme bel ağrısı gece titreyerek uyanıyorum ev sıcak olmasına rağmen ama üşüttüm heralde
zeynos09 23kubra23 aynı belirtiler bendede var.Hele üşüme battaniyeyle bir bütün oldum..İnşallah hayırlı haberler 🌺
23kubra23 zeynos09 aynen özelikle uyurken titreyerek uyanıyorum hırka yorgan giyip uyuyorum resmen ben iki kez kaybettim göğüslerim aşırı hassaslaşmıştı ikisinde de bunda o kadar yok o yüzden değilimdir 🥺inşallah yanılırız haberleşelim