Busel Kayalimerve eldiven maske kullan doktoruna testini yaptir zaten oda kendi söyler eldiven maske kullan diye sonra ellerini iyice yıka canim
Kyy01 Kayalimerve toxoplazma kediden çok yeşilliklerden bulaşıyor hiç bişey olmaz kediden aşıları tamsa dışarı çıkmıyor zaten ev kedileri o kadar hiç bişey olmaz
iremg Benim de bir kedim var, ilk haftalarda doktorum çok yakın temas kurmamızı istemedi toksoplazma testi yaptırdıktan sonra normal hayatımıza geri döndük. Tuvaletine ben karısmıyorum kesinlikle siz de ona dikkat ederseniz hicbir sorun olmaz 🌸
Kayalimerve iremg esim uzakta oldugu icin mecbur kedimin tuvaletini temizliyorum.ama eldivenle temizleyecehim mecbur🥺
cokcahilsinkeskesovsem Kayalimerve ben doktoruma 2 kedim var nasıl bi yol izlemeliyim diye sorduğumda bi dahaki kontrolde getir de sevelim dedi😂😂 toxoplazma testinizi yaptırın dışkısıyla muhatap olmayın iç dış parazitlerini düzenli yaptırıyosanız çiğ et vermiyosanız hiç bişey olmaz biz koyniş koyniş uyuyoruz hala
ilzannliy cokcahilsinkeskesovsem eline bir eldiven giyipte temizleyebilirsin canım bunu dert etme bence zaten kürekle temizliyoruz 🙃 sen de güzel sonuç alırsın inşallah
Kayalimerve ilzannliy esim denizci.o pek yardimci olamayacak ama.elimden geleni yaoacagim.vermek hic dusunmek daha istemiyorum.negatif cikmasina sevindim.umarim bendede oyle cikar.tesekkur ederim🥰
mayaden Kayalimerve kedim var onunda bebeğimdwn farkı yok 6senedir sizinleymis verseniz bile gireceği stresi depresyonu düşünün, bebekli ve hayvanlı ev kadar güzel bir şey olduğunu sanmıyorum 🌸
Kayalimerve mayaden dusunmez olurmuyum.gozlerimin icine bakiyo minnoslar.kiyamam onlarada.cok sıktilar canimi ama insanlar
Yazmelegi_ Kayalimerve şimdi şöyle ben tuvaleti.ile temas halinde değilim temizleme vs herseyi ile eşim ilgileniyor eşim olmayınca annem gil hallediyor o yüzden henüz doktorum bisey demedi belki ilerleyen zamanda ister
Kayalimerve minikprens_71 cok dogru soyluyorsun.benimde esim uzakta.arkadas oluyorlar bana.umarim testimde sorun cikmaz.bide tuylerini keserim tamam🥰iyiki yazdim buraya🤍
minikprens_71 Kayalimerve inşallah çıkmaz 🤲 Rabbim gönlünün güzelliğine versin🥰 ne olursa olsun vermeyin lütfen böyle şeyler görünce icim parçalanıyor çok kötü oluyorum. Rabbimin yardımıyla hepsine de bakarsınız. 🥰
Busraakay_26 Kayalimerve hiçbir doktor kedi köpek tüyünden hasta çocuk var demiyor zaten aşıları tamsa bakabilirsiniz sakıncası yok
SevimliHayalet Kayalimerve sadece toksoplazma karşı tuvaletine dikkat etmeniz gerek. Siz temizlemeyi ilk zamanlarda yada mecbursanız eldivenle vs yapın. Daha sonra doktorunuz ile görüşürüzsünüz. Belkide bağışıklık kazanmışsınızdır
Kayalimerve minikprens_71 hic istemiyorum gercekten vermek.daha ilk bebegim olacak insallah.ama onlarda evlat.hic kiyamiyorum.verme dusuncesi cok zor 😪
Kayalimerve Kyy01 cikmiyor.kopegim cikiyor oda mecbur iste.ama oda elle.temizlenmiyo.kurekleri var.dikkat etmeye calisiyorum🥰
cokcahilsinkeskesovsem ilzannliy ay kocama iteleyebildiğim tek iş kum temizlemek oldu elimi sürmem banane😂😂
yanlisanlamaama Kayalimerve var, canımı veririm onu vermem benim biricik dostum kızım. Aşılarını aksatmadığınız iyi mamalarla baktığınız mama dışında bişey özellikle çiğ yiyecekler vermediğiniz sürece sıkıntı olmaz. Sadece kumunu siz temizlemeyin. Ama mecbursanız maske ve eldivenle temizleyebilirsiniz yine de
Kayalimerve cokcahilsinkeskesovsem ahahah olsa bende iteleyecegim ama yokki.denizde.geldiginde temizle dedim kusa kusa bi hal oldu😅dedim hamilemisin.ben hamile oldjm😅