selinsmother Pemberuya bu mama sandalyesine tabak konmuyor ona emin olup alın 🙂 ablam kullanıyor da o söylüyordu
ilzannliy 3Tospikannesi mama sandalyesini geçen sefer şoktan 220 ye almıştım 😂 çok iyi denk geldi ya ayak yeri falanda var. Civilden minder sipariş edeceğim sadece içine 🤭
3Tospikannesi ilzannliy iyi yapmışsın ben takip etmiyordum komşum söyledi kızım da heveslendi bütün bunları kızım aldı kardeşine 😁bende minderini alırım artık 😊
nilaydatokus ilzannliy ya mama sandalyesi bende aldım da içine ne koysam diye düşünüyordum nasıl minder alacaksınız link atar mısınız
Sila66 Pemberuya nevresım takımına baktık esım goturdu benı alıncak gıbı degıl bence cok farklı ıncecık resmen benım ıcıme hıc bıri sınmedı sadece patık aldık 😂💜
ilzannliy 3Tospikannesi instagramda aktuelkatalogturkiye diye bir sayfa var gününden önce indirimleri paylaşıyorlar takip et istersen canım 🙃
Sila66 Pemberuya sen gene de bak benım sozume bakma belkı sen begenırsın 🥰 ama kalmamıstır cunku bız erken gıtmemıze ragmen bısey yoktu 8 de actık dedı
Ayytacc ilzannliy 38+1gunluyum canm bana uzak market evdede iki cocuk olunca cikamadim internettden aldim insAllah iyidir gule gule kullan kuzum sende
ilzannliy Ayytacc sana da inşallah güzel gelir canım 🙏🏻 senin haftan büyükmüş biz 31 haftalığız ondan bi kaç gün önce çıkıp almıştık 🙃