Crnryyn01 BEBEKKKKK ne gerçektenmi 😂 zaten doktora gitmişsin beta 450 çıktığına göre o kağıtta kaç haftaya denk geldiğide yazar
Mavidunyamm BEBEKKKKK Beta değeri yazınca hastaneye gittiginizi düşündüm. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Crnryyn01 BEBEKKKKK Gebeliğin 3. haftasında 5-50 mlU/mL Gebeliğin 4. haftasında 5-426 mlU/mL Gebeliğin 5. haftasında 18-7.340 mlU/mL Gebeliğin 6. haftasında 1.080-56.500 mlU/mL Gebeliğin 7 ve 8. haftasında 7.650-229.000 mlU/mL Buna göre 4+ lardasın
Esraytap KLORAKHANIM betadan kaç haftalık hamile olduğu anlaşılmaz. 2 haftalık hamileyken de mümkün değil anlaşılmaz. Sonraki adet tarihinden bir kaç gün anlaşılda bile üç buçuk haftalık oluyor zaten. İki haftalıkken çocuğun yapım aşaması oluyor zaten 😄
KLORAKHANIM Esraytap yanlis kisiye cevap vermissiniz post sahibi ben degilim ama bilmenizi isterim ki 13 gunluk hamileyken ogrendim 😊❤️ 1. Haftasinda ben hamileyim dedim kimse inanmadi ve kanda bile cikmadi yine de hamileyim.dedim ve cidden hamileydim 😊❤️
KLORAKHANIM muziceanne_ kocalin kemerinde ki kokuyu bile almaya basladim erken döllenmeydi 🙏 ablamin evinde çürük bir sey varmis mutfakta sohbet ederken koklayarak.onu bulmustum sjdjsjx k9 kopegi olmadigim icin hamileyim.dedim
muziceanne_ KLORAKHANIM 😁😁😁😁😁 maşallah benimde 4+6 günlük bu gün biraz rahatsızdım midem bulanıyordu yarın kontrolüm var bakalım
BEBEKKKKK Aycelf2 Ay maşallah Tabi ben yumurtlama döneminde evlendim 1 martta adetim başladı 10 marttada evlendim 😊🙏 RABBİM saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️