fizikcianne BEBEKKKKK canım betaya göre bilinmez son adet tarihinin ilk gününde itibaren hesapla o kadar haftalık hamile olursun
KLORAKHANIM Beta ile kac haftalik hamile oldugunuz anlasilmaz diye biliyorum ve ben 2 haftalikken 37 ile ogrenmistim ayrica 2 haftalikken 800 ile ogrenen de var 🙏
Esraytap KLORAKHANIM betadan kaç haftalık hamile olduğu anlaşılmaz. 2 haftalık hamileyken de mümkün değil anlaşılmaz. Sonraki adet tarihinden bir kaç gün anlaşılda bile üç buçuk haftalık oluyor zaten. İki haftalıkken çocuğun yapım aşaması oluyor zaten 😄
Mavidunyamm BEBEKKKKK Bunun köyde yaşamakla ilgisi ne ki. Telefonunun var ve buraya yazdığına göre internete de girebiliyorsun. Bilmiyor olabilirsin ama köyde yaşadığın için değil , arastirmadigin için
KLORAKHANIM BEBEKKKKK sadece soylemek istedim canim bil diye 🙏 hepimiz ilk zamanlar oyle sanmisizdir bizi sasirtmasinin nedeni de referans araliklarinda beta degerlerinin ksrsisinda tahmini hafta yazmalari 😊🙏
Mre BEBEKKKKK son adet tarihini baz alman gerekiyor yumurtlamayı da öyle hesaplamış oluyorlar yani 1 mart olarak dikkat edebilirsin. Tam yumurtlama zamanında da evliyken hamile kalmışsın🙏🏻 Doktora gittiğinde de ultrasonda kaç haffalık olduğunu söyler. Çünkü geç döllenme de olabilir
BEBEKKKKK Mavidunyamm EVET internetim var ama heryerdede farklı sonuçlar gösteriliyor,Köyde yaşamamda hastaneye gitme imkanımın olmadığını belirtmek içindi (teşekkür ederim)
Mavidunyamm BEBEKKKKK Beta değeri yazınca hastaneye gittiginizi düşündüm. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Crnryyn01 BEBEKKKKK hızlısın mahşalllah. Zaten 1 Mart adet olunca adetin bitikten 3-4 gün sonra tam yumurtlama dönemin hemen kalıvermişsin 4 haftalık olmuşsun bile.
Crnryyn01 Birde zaten bu uygulamaya girerken son adet tarihini yazınca sana kaç haftalık olduğunu söylüyor. Genelde bebeğin sağlıklıysa doktorla aynı gidiyor. Ama daha çok yeni senin kese bile görünmez