Ikiz_annesii Esra1501 tesekkurlerr🥰🤭 tulumlar da asiri tatliyyyydiii onlari da anneme ve kuzenime devrettim. İki bebek olunca herseyden x2 biraz zorluyor😂
Esra1501 Gzm__ foruma ilk girdiğinde solda panel var orada resim yükle yazıyor oradan resimleri yüklüyorum en altta kopyala çıkıyor, onları kopyalayıp buraya yoruma yapıştırıyorum 🙏🏻
Ikiz_annesii Esra1501 aminnn gerçekten öyle. Herseyin en iyisinden almak benim icin daha zor. Bir tane olsa alırım ama 2 olunca baya düşünüyor
Esra1501 Nnanaa aktivie setleri falan instagrama bim yazarak bakabilirsiniz onlar yarın gelecek galiba
Esra1501 2bebegim bende kayınvalideme aldırdım demin sarı rengi kalmış kayınvalidem şey dedi elledim kumaşlarını dedi hepsi birbirinden farklı dedi
ilzannliy Elif2424 ben beğenmedim canım evet yumuşak ama kaliteli durmuyor üzerine biraz daha para koyup çil özlem marka nohut battaniye al derim.
2bebegim Esra1501 tek pembe vardı onuda ben aldım, diğerlerine bakmadım doğrudur canım, idare eder işte bebek arabasinda falan iş görür.
babymom1017 Aysegulinanc ben aldım hamile taytından 50 kilo olmama rağmen oldu ilerleyen zamanlarda daha da iyi olur kalıbı geniş gibi duruyor ama değil