Esra1501 İşinize yarar mı bilmiyorum ama A-101 ve bime bugün ve bu hafta için çok güzel şeyler geliyor hanımlar
Aysegulinanc Göğüs pompası ve ağız mendili aldım inşallah göğüs pompasından pişman olmam 1 tane gelmişti 😂 hamile taytı da sm bedeni yoktu diye almadım kalıpları geniş gibi
Esra1501 Aysegulinanc göğüs pompasından çok duydum ben herkes memnun bende ihtiyacım olursa alacağım o markadan işine yarar mı bilmiyorum ama pentinin hamile taytı kadar rahat tayt yok bilgin olsun
babymom1017 Aysegulinanc ben aldım hamile taytından 50 kilo olmama rağmen oldu ilerleyen zamanlarda daha da iyi olur kalıbı geniş gibi duruyor ama değil
ilzannliy Aysegulinanc göğüs pompasını deneyerek (prize takıp) kaşe imza attırarak alsaydın canım 2 yıl servis garantisi var. Ben bütün parçalarını kontrol ettim denedim aldım. Fiyat performans bence çünkü manuel bir pompa bile 100-150 lira. Ayrıca ebebek şubat indiriminde stok bitirmişti o pompa ve trendyol yorumları felan gayet iyiydi.
Nurkrtsimsek25 Totanseyma aynen ya çoğu şey gelemis yoktu olanlarda kapan kapan ettiler 😂 uygulamada var olanlardan sipariş edebilirsiniz
Totanseyma Nurkrtsimsek25 kalitesine güvensem uygulamadan sipariş edecektim ama a101 olunca bilemedim
Esra1501 Gzm__ foruma ilk girdiğinde solda panel var orada resim yükle yazıyor oradan resimleri yüklüyorum en altta kopyala çıkıyor, onları kopyalayıp buraya yoruma yapıştırıyorum 🙏🏻