ipeekseker Valla ben pek anlamadım. Var gibi ama üst taraftaki kırmızılık insanın kafasını karistiriyo. Erken dene birde 😍 inşallah vardır bebiş 😍
Heraaa Medalogg 3. Testte de hep çok az gördüğüm için dedim sen çok istediğin için halüsinasyon görüyorsun kızım görümceme gösterdim var dedi silinik ben dedim ben görmüyorum yanlış herhalde 🙈
Heraaa Medalogg off yaa aynı şeyleri yaşıyoruz kızım 15 yaşında hamileliği unutmuşum 🙈 kanda 2.0 çıktı dün verdim ama belirtiler hala var gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Medalogg Heraaa 😅 inşallah hep gülersin eğer hazırsan bekliyorsan inşallah hamilesindir hayırlısı olsun. İnsan strese giriyor ya belirsizlikle 🤦♀️😅
Medalogg Heraaa yap yap valla evde olsaydı yine yapardım hemen yarın erken gebelik alacağım ilk iş 😅 buraya at bakalım bizde Bi bakalım benim buraya atma sebebim de acaba benim göremediğimi Bi başkası görürmü niyetiydi
Medalogg Heraaa Forum’a girdiğinde yukarıda 3 çizgi var Orada resim yükle var oradan resim yüklüyorsun sonra link çıkıyor O linki kopyalıyorsun buraya yapıştırıyorsun biraz uzun ama eğer sen Hayalet çizgiyi görüyorsan vardır ya sende hamilelik🧡
Heraaa Medalogg yapamadım gene ay inşallah 4. Yaptığım test bu sürede hep böyle ama beta 2.0 o umudumu kırdı 🥺