0Melek00 asilbabysmother bebeğiniz büyüdüğü için rahminizde tortop şeklinde duruyor. Karninızda hareket edince vajinaniza doğru baskı yapıyor. Oturup kalkınca yürüyüş yaparken daha fazla hissedersiniz bol bol dinlenin endişelenmeyin çoğu gebe yaşıyor 🫶
asilbabysmother 0Melek00 ne diyelim, tatlı baskılar bunlar 🤍 yürüyüş yapmak artık çok zor geliyor. Bakalım yarın uzun zaman sonra çıkacağım, heyecanlıyım 😀🌸
_Moodanne_ asilbabysmother aynen hem her çocuk bir değil hem her insanın acı eşiği farklı ilk oglumda bel ağrısıyla gittim doğuma alındım herşey anlık
asilbabysmother _Moodanne_ yaaaaa 🥹 bakalım bizim ne olacak. Hep hafızamda canlandırıyorum ama hayırlısı 💫
_Moodanne_ asilbabysmother suyun gelmesini merak ediyorum ben de 😅sezeryan a alınmadan patlatsalar mi acaba
tugcee0 asilbabysmother büyük ihtimalle ondan olabilir oturup kalkarken batma hissi nefes kesiyor sanki öyle bi ağrı
asilbabysmother tugcee0 evet evet tam olarak öyle. Batıyor ya sanki bir şey. Olduğum yerde nefesim gidiyor, nefes egzersizi yapıyorum sürekli
asilbabysmother _Moodanne_ bir kaç kişiden şey duydum. Sanki altına kaçırıyormuşsun ki durmadan geliyormuş 😂
Akkrt-tgba @"asilbabysmother"Benimde 30. Haftamda başlamıştı doktorum bebeğin biraz aşağıda olduğunu ayaklarının kasıklarıma baskı yaptığını bununda vajinada ağrıya sebep olduğunu söyledi şimdi 37+2 olduk bu kezde doğum pozisyonu aldığı için ağrı oluyo 😊
asilbabysmother Akkrt-tgba artık doğuma kadar olacak herhalde bu ağrı. Aman sağlık olsun ne diyelim 🌸
Srapemre Benm de 34 haftaligim aşırı agrim var alttan kemiklerim sızlıyor sanki bazen igne batar gibi oluyor
asilbabysmother _Moodanne_ öyleymiş. Akıntı gibi az az değil de böyle anidenmiş. Komik ve çok güzel. Rabbim nasip etsin 🙏🏻🌸