asilbabysmother Kızlar 36 haftalık hamileyim. Vajinamda sürekli ağrı oluyor 2-3 gündür. Niye böyle oluyor. Sancı mı acaba. Yani sanki yavrum ayağını vajinama sokuyor gibi bir ağrı. Genelde ayağa kalktığımda oluyor ama kısa sürüyor
_Moodanne_ asilbabysmother 37+3 haftalık ortalama iki haftadır bende de öyle aşırı ağrıyor ve birden panik oluyorum acaba doğum mu diye yarın konturolum var insllah gün alicaz
asilbabysmother hunilimom bilmiyorum ki. En son 2 hafta kontrolüm vardı. Birde cuma günü sabahtan var
asilbabysmother _Moodanne_ ya sağlıkla gelsinler. Sizin de mi ilk ? Sürekli hastaneye gitmek de istemiyorum evde eşimle çabalıyoruz ama az önce bir fena ağrıdı..
_Moodanne_ asilbabysmother yok canım ikinci gebeliğim ama ilk oğlum erken doğduğu için son haftaları görmedim vücuttaki değişiklikleri de hissetmedim
asilbabysmother tugcee0 oturup kalkarken fazla oluyor, bazen durduk yere de oluyor. Genelde kalktığımda amaaa
tugcee0 asilbabysmother benimde öyle oluyordu 32 haftalığım idrar yolu enfeksiyonu çıktı tahlillerimde doktor ondan olabilir dedi
Kbr-23 Ay benimde karnım sürekli top gibi oluyor 1 dakika içinde geçiyor korkuyorum bende doğummu başladı diye daha 31 haftaligim🥺
asilbabysmother Orda oooo sizin yaklaşmış artık herhalde. Hayırlısıyla kucağınız almayı nasip etsin 🤍
Kbr-23 asilbabysmother salı günü kontrolüm var beklesemmi beklemesemmi kararsız kaldım valla ilginç bir serüven hamilelik🤭
asilbabysmother tugcee0 aaaa benimde olabilir mi ki ? İdrarı yaparken de bir ağrı. Sürekli ağrı hali işteeee 😒😀
asilbabysmother Kbr-23 ağrınız çok olursa isterseniz acilden bir nst baktırın. Benimde artarsa yarın gideceğim 🌸
asilbabysmother _Moodanne_ Allah sağlık versin yavrularınıza 🌸 valla herkesten herkese değişiyor anladığım kadarıyla hamilelik. Kiminde erken başlıyor, kiminde geç başlıyor ağrılar. Daha neler neler farklııııı
tugcee0 asilbabysmother büyük ihtimalle ondan olabilir oturup kalkarken batma hissi nefes kesiyor sanki öyle bi ağrı
_Moodanne_ asilbabysmother aynen hem her çocuk bir değil hem her insanın acı eşiği farklı ilk oglumda bel ağrısıyla gittim doğuma alındım herşey anlık