Deletedmom_103 Kayalimerve evet kuzum sağlık ocağımız sadece pazartesi salı çarşamba kan alıyor o yüzden pazartesi gidicem sağlık ocağına tekrardann artışa bakmak için 🌺🌺
Kayalimerve Deletedmom_103 hadi insallah gönlüne gıre olsun.güzel haberler al insallah.💕burdada ayni.belirli gunlerde.yarin gidip.cuma ogrenecegim insallah💕
MerveSinan Deletedmom_103 canim 2 gunde 1 beta hcg ver.En az yuzde 66 artmalı.3000 leri gordugunde de kese karindan ultrasonla görünecektir.Bu cumartesi degil sonraki cumartesi gidebilirsin.
poyrazin_annesi28 Deletedmom_103 Pazartesiye değerin çok artmış olur diye düşünüyorum canım. 7000 üstünde olunca gel bakalım demişti bana doktorum. Bence haftaya bı gün gidebilirsin betani öğrenip 5+3 günlükken görmüş oldum
buusur İlk kandan sonra bir kan daha verin takip için iki gün sonra bir hafta sonrada gidin bence 💕 İlk 38 ile öğrendim üç gün sonra 220 olmuştu bir hafta sonra direkt gidip keseyi gördüm 4+6’da beta bile bakmadık🥰
Allahkahretmesin1 Deletedmom_103 4+4 de keseyi görmüştük o günden beri gidiyorum benim sıkıntılı olduğu için erkenden gitmem gerekiyordu ama daha önce kayıp vs yaşamadıysan 7. Haftaya kadar beklemeni öneririm
Deletedmom_103 Allahkahretmesin1 yok daha önce kaybım yok ilk. Pazartesi ve çarşamba beta kontrol için gidicem hayırlısıyla 🌺
Sariilayda16 Deletedmom_103 benimde 5+4 beta 7533 çıktı yarın ilk doktor randevumuz var bakalım neler olacak 😂 çok heyecanlı doktora ne diyeceğimi bile bilmiyorum
Ysmnrn Deletedmom_103 once iki gunde bir ayni yere kan vermek kaydiyla beta takibini yap. Her sey insallah yolunda olur 6. Hafta gidersin. Aksilik fark edersen de hemen gidersin.
esnyz14 Deletedmom_103 Aşkım şuan kese görünmez ama 5 haftalıkken gitsen görünebilir. Sabrederim dersen 7 haftalıkken git belki kalp atışını da duyarsın. Çok sevindim hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına 🤍🤍🤍🤍