Zehraasel bende 40+5 teyim 40 olana kadar herşeyi yaptım açıkçası bir faydası olmadı 3-4 gündür bıraktım psikolojik olarak yoruldum çünkü

Elifozan kız mi erkek mi valla piskolojik men bittim artık ya sağlıkla kucağımiza bir alsa idik her doktora gittiğimde daha doğmadı mi bu diyor

Zehraasel ben de 40+6da doğum yaptım. Hiç aşermeyen ben bir gece önce deli gibi acı biber yemek istemiştim. Yani bir avuç jalapeno biberi yemişimdir. O doğurttu beni kesin 😅kızımda meme reddi pişik vs de olmadı. Hatta kendisi 18 aylık acılı yemek yiyor😂 sağlıkla kavuşun inşallah🌸

Kubra5847 hurmada yiyorum merdiven inip çıkıyorum. Bide aksi gibi ilk kızımı 27 haftalık doğurdum

Zehraasel kız benimki .
      Bizim doktorda kapıda her gördüğünde gülüyor yine mi bişey yok diye birde akşamları da hareketleri nasıl haber ver diyor sürekli yakın takip bu günler geçen bir iki saat hareket hissetmedim ağlayarak koştum hastaneye biran önce kavuşsaydık 😓

Zehraasel 39+6dayız asla doğuramıyorum😓 sağlıkla en hayırlı zamanda gelsinler inşallah ama cidden çok yoruldum psikolojim bozuldu. Cuma günü 40 oluyoruz doktorum çok pimpirikli birisi olduğu için müdahale edeceğim dedi😓 yarın doğurdum doğurdum doğuramazsam doktora kaldık artık suni sancı mı verecek ne yapacak bilmiyorum

Mincik yinede bekleyin biraz ya kendi sancinizi ben öyle yapıyorum şu an

Zehraasel doktor beklemiyor ya bakalım cuma günü konuşacağım tekrar