Masal07_ Şafak doğan güneş🥹🥹 39 haftalık oluyorum yarın tam hepiniz umarım sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza 🥹🥹
Hande20 Setny 36+5 yarın doktor kontrolüm var stresli günler geçiriyorum kasılmam ağrılarım vajinaya baskılar var yarın doktorla konuşacağım en erken ne zaman alırsa hemen alsın 2. Sezaryenim olacak zaten
Bade0022 Setny bizde 37 haftalığız cuma çatı muayenem var sancı bekliyorum şimdilik bakalım doktor ne diyecek sizinde hayırlı doğumlarınız olsun 🙏🏻
aliandalina Esracaa1 Esra kızzz doğum günü belli oldu mu 17 Nisana gün verdi bize doktor 2. Sezeryan olacağım sende durumlar ne🤔🐣
Nerican 38+4 düm yalancı sancı mı bilmiyorum bazen vajinamda baskı hissediyorum kalçamda ağrı falan normal doğum istiyorum inşAllah olur dua edin hanımlar ☺️
Halimekinali123 Setny kiz bende cuma insallah planli sezaryen ikinci bebis gelicek ama ben hem heyecanli hem korkuyorum 37+6 da almks olucak yani sağ salimen alalim insallah kucaklarimiza
Alimertim Halimekinali123 merhaba beebisin kılosu ne kadar çıkıyor ultrasonda benimde salı günü doğumum var nasipse bende 37+6 da almış olcak erken mi diyom acaba ikinci bebeis benimde
_Moodanne_ Setny 37+3 haftalık hamileyim yarın konturolum bvar sezeryan doğum gün verirmi acaba doktor bu hafta sizce
yaprakyzglc 1234567890asd ay hayırlısı inşallah. Benimki yerini cok sevdi galiba. 4 gün kaldi ama hala bisey yok ya
Tgba-yvz9 Setny 37+1 vajinamda inanılmaz ağrı yanma var yarın kontrolüm var bakalım ne olacak 🙃 2. Hamileligim olduğu icn bunu da normal istiyorum ne zaman gelir bilemeyiz sağlıkla kavuşalım inşallah