Setny 38+1 im cuma 2.planlı sezaryanım var yarından itibaren şafak doğan güneş ☀️ ben çok heyecanlıyım 2.olmasına rağmen herşeyi çok merak ediyorum ve artık gelsin istiyorum top gibi de oldum ne dönebiliyorum ne oturup kalkabiliyorum nede yürüyebiliyorum tuvaletten çıkamıyorum WC gidiyorum 5 dk sonra afedersiniz 3 saattir çıkmamış gibi sıkışıyorum fazlasıyla ağırlaştım sizde durumlar ney ne gibi hazırlıklar yaptınız doğumumuz belli mi heyecan var mı ağrılarınız var mı ay ne çok konuştum🥱😂😂😂
Honeymom17 Setny 37deyimm vajinamda surekli bir baski ilk gebelik oldugu icin dogum sancisi nasil bisey bilmiyorum her agrimda korkuyorum acaba dogum mu basladi diye😱😱😅😅
Yarenylmz Setny 37+5 haftaya çarşamba sezeryan inşallah 🙏 ilk doğum başıma geleceklerden habersiz sessiz sakince bekliyorum 😅😅
gsmgr Benim de planlı sezeryan . 38+2 yim pazartesi de doğum olacak. İlk doğumum,Hem korku var hem heyecan .. hamileliğimin en stresli zamanlarını yaşıyorum 🥹 size de sağlıklı doğumlar diliyorum, umarım sağlıcakla alırsınız bebişinizi kucağınıza 🤗
Setny gsmgr çok teşekkür ederim inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize 😇 sizin neden planlı sezaryan
Esra1501 gsmgr benimde pazartesi epidural sezaryen ayyy dua edelim birbirimize bende çok heyecanlıyım güzel güzel geçsin hikayemizi yazalım inşallah
yaprakyzglc 1234567890asd Setny 39+1 şuan her sey çok şükür güzel gidiyo normal doğum görünüyo ama daha sanci falan yok🐥🙏
Setny Yarenylmz yaa hadi hayırlısı olsun hakkınızda sağlıklı doğumlar siz neden sezaryan kendiniz mi istediniz
Setny Eceustun tabi haftalar ilerledikçe sıklaşıyor idrar bebek baskı uyguladığı için siz yine doktorunuza danışın
Aysemsimsekk Setny 36+2 1 saat yürüyemiyorum 1 damla bile gelse sıkışmış hissediyorum 🥴 benim şuan normal doğum gözüküyo acaba sezeryanlık bir durum olsaydı gün verir miydi doktor yoksa son anda mı belli oluyo açıkçası sezeryandan korkuyorum normal istiyorum bebeğin pozisyonu baş asagı
Setny Aysemsimsekk değişebiliyor son dk bile normalken sezaryana alınabiliyorsunuz farklı durumlardan ikisi de kolay değil elbette bi canlı dünyaya getiriyoruz biri başında biri sonunda zor açıkçası
Aysemsimsekk Setny o yüzden diyorum canım hemen toplanıp ayağa kalkmak istiyorum birde sezeryan dikişi ağrı yapıyomus o yüzden normal istiyorum