Dilara-Gnr Merhaba anneler 5+5 hamileyim göbek deliğimde bu akşam ağrı var sebebi nedir normal midir ilk gebelik çok bilgisizim korkuyorum
kadertugrul7 Dilara-Gnr gebelikle alakasi varmı bilmiyorum ikinci hamileligim benim hic yasamadim ama hamilelikten önce başıma geldi öyle bişey agridan sonra sabah uyandığımda akinti gelmisti göbeğimden gittim hemen acile enfeksiyon kapmis dedi biraz derin benim göbek deligim duş sonrasi su kalmışsa icinde ondan olur dedi krem kullandim bir sure geçti sonra
yinehamile Dilara-Gnr 2. Hamileliğim hiç öyle bir şey ile karşılaşmadım, ileri haftalarda olsa bebek büyüdüğü için baskı yapıyor diyecem ama şuan bi susam tanesi kadar hamilelik ile alakası olduğunu sanmıyorum. Bence devam ederse bi doktora git.
Ahsenveannesi Dilara-Gnr bebekle alakalı değil 20 küsur hafta olsaydınız bir ihtimal rahim büyüdüğü için derdim. Zorlanmış olabilirsiniz onun dışında mg eksikliği olabilir
xbebegimx Dilara-Gnr 9 haftaligim dun benim de cok agrimisti sanki icerden cimdik atiyolar gbi ama 1 saat falan surup gecti uzerinde pek durmadim normaldir diye🥺
Dilara-Gnr kadertugrul7 Görünürde herhangi bir yara vs akıntı birşeyler yok. 1 saat önce başladı bu sabah yürüdüm akşamüstü de markete giderken yürüdüm yemek yapmak ev toplamak ve süpürge tutmak derken zorladım mi acaba bilmiyorum her gün farklı birşey ile karşılaşıyor insan ve hiç bilgim yok haliyle endişe duyuyorum. İçten ağrıyor
kadertugrul7 Dilara-Gnr kızarıklık felan varmı kızarıklık da olmuştu bende dediginiz belkide zorlanmaktan da olabilir
Miracaslan Dilara-Gnr göbeğiniz düşmüş parayı iyice yıka tam göbek deliğinin üzerine koy çok sıkı olmicak şekilde eşarpla karnını sar öyle uyu ağır kaldırmaktan çok yorulmaktan da olur
Dilara-Gnr kadertugrul7 Hayır o da yok böyle içerden hissettiğim birşey. Karın ağrısı da değil bildiğiniz göbek deliğinde ağrı ama sanırım tedirgin olmamalıyım çünkü çok şükür kanama yok. Gelişim dönemi bide çok küçük bilmiyorum
Aysemsimsekk Dilara-Gnr içerden çekiyorlarmış gibi bir ağrıysa doktoruma sorduğumda rahimin yavaş yavaş yukarı çıkıyo bunlar normal demişti bebekte alakalı olduğunu hiç sanmam telaşlanma baktın dayanamıyosun gidersin acile
Dilara-Gnr yinehamile Devletin acilinde nöbetçi pratisyen hekim bakıyor dimi. Ne gibi muayene ediyorlar ultrason vs var mı acaba?
yinehamile Dilara-Gnr hiç bir fikrim yok kuzum, ben hep devlete gittim ama hiç acillik bir durum yaşamadım, ultrason gideceğin hastaneye göre de değişir.
Dilara-Gnr xbebegimx Açıkçası bende üzerinde durmak istemiyorum ama 1 saat oldu. Takip etmeyi düşünüyorum sabah uyandığımda geçer belki. Ama bu sefer de insanın içine kuşku düşüyor acaba birşey mi oldu içeriden diye 12-13 gün sonra kalp atışı duymaya gideceğim çünkü doktora daha var. Sizinde tam delik ağrıdı dimi çok acayip yahu
Bebiskosuu Hamilelik boyunca çeşit çeşit yerlerimiz ağrıyor karın kasık göbek vajina göğüs yani her yer 😂dayanılmaz, şiddetli değilse genelde geçiyor telaş etmeyin 🌸 her ağrıya doktora gitmeye kalksak inanın acilden gelemeyiz
Dilara-Gnr Bebiskosuu İnternette hep 20z haftalar da normal olduğu yazılmış bu yüzden biraz kafamı karıştırdı ben daha çok yeniyim. İdrar yolu enfeksiyonu yazmışlar fakat idrarimi yaparken yanma ağrı acım yok koku vs yok. Sadece sarı bir akıntı oluyor ara sıra o da normal karşılanmış gebelerde. Bence bugün ben çok zorlanmisim eğil kalk toplamda 45 dk yürü vs. Korkmayayım dimi 🥺
xbebegimx Dilara-Gnr aynen aynen icerden baski hissettim karin kaslari geriliyo gibi ama icini ferah tut bi sorun olcagini dusunmuyorum cnm
Dilara-Gnr Aysemsimsekk Aynen içeriden değişik tarif edemediğim bir his. Siz bunu kaçıncı haftada doktorunuza danıştınız?
Bebiskosuu Benim o haftalarda inanılmaz kasık ve karın ağrım olmuştu yani yürürken falan vuruyordu resmen normal gelmişti bana tutunuyor diye düşünmüştüm. Bi şey olmaz Allah’ın izniyle kaygı bebeğinizi daha çok etkiler çok şiddetli olursa ve dediğiniz gibi yarın da geçmezse falan düşünürsünüz. Çok kendinizi dinlemeyin çok yorar sizi kanama şiddetli ağrı gibi çok aksi bi şey yoksa iyidir bebiş diye düşünüyorum ben