1prensannesiiiii Dilaraanl normaldir canım benimkide öyle özellikle hareketli olduğunda cikicak gibi oluyo yeri nasıl olursa olsun farketmiyo
Zln2152 Cansu901 bende 28+1 haftalık gebeyim bende de yeni yeni bulantılar başladı iştahım kapandı mide yanması da var 🤦🏻♀️
Cansu901 Zln2152 aynı durumu yaşıyorum şu an afedersiniz kustum daha fazla dayanamadım ağrıdan uyuyamadim
HTSY-3535 27+2 oldum bu aralar koku hassasiyetim başladı soğan kokusu kızartma kokusu var sürekli sanki burnuma sokmuşlar hiç gitmiyor koku öksürük gelince migdem bulanıyor normaldir heralde 😂😂😂🥰🥰🥰
Zln2152 Cansu901 geçmiş olsun 💐 Benim de 3 aydan sonra bulantım kesilmişti ama tekrar çıkması bi garip rahatsız etmeye başladı artık 🤦🏻♀️ gece uyku zaten sıfır, sizin bebeğinizin hareketleri nasıl?
Htc- Dilaraanl oluyor canım hatta ben doktoruma sormadan bu konuyu doktorum kendi söyledi sanki aşağıdan cikiverecekmis gibi olur baskı yapar korkma diye bazen arada yine oluyor
Cansu901 Zln2152 ben de uyuyamıyorum bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum özellikle 27 de çok nadir hissettim