dilay_06 Cansu901 saçı tırnağı çıkıyo olabilir bende de 2 gün üst üste bulantı kusma oldu sonra geçti
burcin-2202 Cansu901 35 +2 deyim hala devam ediyor günde 3 adet ilaç içmeme rağmen rahat geçirdiğim gün yok . Olabiliyormuş, yani bazı insanlarda doğuma kadar sürebiliyormuş , galiba ben o şansızlardanım . Umarım sizin geçer biran önce
Dilaraanl Cansu901 1prensannesiiiii Cansu901 dilay_06 burcin-2202 Htc- Kızlar 28. Haftadayım vajinada baskı oluyor bazen yürümekte zorlanıyorum. Sonra geciyor. Bebek makat gelisli görünüyordu acaba yer mi degistiriyor oluyor böyle durumlarda? İlk gebeliğim ve bilgim yok. Haftaya doktoruma gidince sorucam ama sizlere sorayım dedim. Yaşayanınız var mı?
1prensannesiiiii Cansu901 valla bilmiyorum kuzum beni doktorlarda aydınlatmiyor bu haftalara kadar geçmesi lazımdı bulantinin deyip garipsiyorlar bende korkuyorum bazen ama mecbur kullanıyorum ilacı🤦
burcin-2202 Cansu901 korkma tahliller düzenli yapılıyorsa enfeksiyonun falan yoksa . Bazı bünyeler hamileliğe uzun zaman alışamıyor. Yine doktoruna gittiğin zaman sorarsın tabiki 🫶
Susam-21 Dilaraanl bende şuan 28. Haftadayim hem baskı oluyor hemde bebek kendisini topluyor karnım sertleşiyor sizde de oluyor mu bu durum
burcin-2202 Dilaraanl benimde makat gelişli aynen baskı oluyor ama benimde o haftalarda vajinada ağrı oluyordu Artık bebek büyüyor büyüdükçe rahimde büyüyor ondan olur demişti doktorum . Sen yine gidince sor canım🫶
1prensannesiiiii Dilaraanl normaldir canım benimkide öyle özellikle hareketli olduğunda cikicak gibi oluyo yeri nasıl olursa olsun farketmiyo
Htc- Dilaraanl oluyor canım hatta ben doktoruma sormadan bu konuyu doktorum kendi söyledi sanki aşağıdan cikiverecekmis gibi olur baskı yapar korkma diye bazen arada yine oluyor
Ahsenveannesi Susam-21 pozisyona da bağlı olabilir mg eksikliğinde de kasılma oluyor. Ben 10 dk yürüsem bebeğıin olduğu taraf ağrıyor sertleşiyor mg kullanınca azalıyor
Ahsenveannesi Cansu901 20 gibibulantım azaldı 24-25da geçti oh ratladım derken 28 de tekrar başladı malesef olabiliyor böyle
Susam-21 Ahsenveannesi benimde öyle özellikle ayakta kalsam daha da bir sertleşiyor birkaç yerde sancı erken doğum bebeğin suyunda azalma diye yazıyor çok korktum daha komtrolume bir hafta var erkenden gitmek istemiyorum
Dilaraanl burcin-2202 ayy sağol canım benim valla icim rahatladı. Bilmeyince her seyden tereddüt ediyo insan 🤍
Susam-21 Dilaraanl bebeğinizin cinsiyeti ne acaba benim erkek acaba sağ veya solda olmaları cinsiyet ile alakası var mı
Elvanmirza Cansu901 aynı şeyi bende yaşadım 24 haftada geçti bulantılarım serum takılıyordu sürekli 28 de tekrar başladı şuan 31 haftadaym bebek buyudukce mideye baskı yaptığı için oluyor dedi doktorum