Oznur-96 Cyln31 canım 4 kg geçince sezaryan demesinin sebebi sende büyük bi kesiğe sebep oluyo yada bebek kanalda sıkışıyo yada omzu falan çıkıyo bebeklerin oyuzden bende hemşireyim için rahat olsun doktor doğru demiş
kuzeymomsss Cyln31 Sanırım doktorunuz kendine güvenmiyor. 35 yaşında annem 125 kilo ile 4700 kg kardeşimi doğurdu, hemde sıfır kesi ve dikiş ile. Bebeğin kilosu ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum normal doğumun. Tamamen annenin çatı yapısı ve doktorun tecrübesine bağlı
Betulll1996 Summerwine çocuk 2 hafta önden gidiyor demiş beslenmene dikkat et demiş ne ön yargısından bahsediyorsun yazılanı okuyup idrak edemiyorsan bu benim sorunum değil bir beyim cerrahına görün istersen
Summerwine Betulll1996 doktoru normal doğum için bunu söylemiş bebek sağlıksız dememiş.Önyargı bambaşka bir kavram açıp önce sözlük anlamına bakın.Saygı çerçevesinde daha tartışmayı bile beceremeyen bir insan olduğunuz için soyledikleriniz zerre umrumda değil.Umarim once kendinizi sonra çocuğunuzu iyi bir şekilde yetistirirsiniz iyi günler.
Betulll1996 Brisii benimde bebeğim 1 hafta önden gidiyordu sana yazdıkalrmın hepsini uyguladım suan normal haftasıyla uyumlu oldu düzenli dengeli beslenme şeker ve yoğun karbonhidrat ve Gulitenli besinlerden uzak durdum canım bebeğin iri olması iyi değil hastalık dedi doktor
Betulll1996 Summerwine sen merak etme ben çocuğumuda kendimide gayet güzel yetiştiririm yetiştimde senden ön yargının ne demek olduğunu öğrenecek değilim
123esr_ Mochi kefir ve avokado hiç yemedim deneyeceğim :) avakado nasıl tüketiyorsunuz ekmekle mi farklı farklı mı ?
Summerwine 123esr_ arkadaşa sormuşsun ama bende yazayım dedim.1 dilim tam buğday ekmeğine kizart üstüne olgunlaşmış avakadodan sosu sur(içine limon suyu,karabiber,tuz koy karıştır sos bu )üstüne süzme peynir koy en son kata da haşlanmış yumurta enfes oluyor
Mochi 123esr_ kimisi bal cevizle tüketiyor ben sevmiyorum midemi bulandırıyor öyle şekerli. Çoğu zaman dilimleyip peynirle yiyorum sade de yerim tadını seviyorum. Deneyin öyle hoşunuza gitmezse çatalla ezin sarımsak rendeleyin birkaç damla limon üzerine pulbiber zeytinyağı nefis oluyor meze olarak kahvaltıda. Kayınbabamların ağacı var biz o yönden şanslıyız doğal bulabiliyoruz Zamanında Ezip buzluğa atmıştım şu zamanlar çıkarmaya başlarım artık☺️
[silindi] Bereket41 nası ya 5 kilo mu doğurdunuz tam 5 kilo ? Kaç haftalıktı ve kesi dikiş epidural oldumu
Bereket41 [silindi] tam 5 kiloydu cnm hemde ramazandi oruc tutugum halde oyle oldu dikis vardi 3 tane epeturel falan deyil suni sanciyca dogum ettim son gun vermisti bugun e kadar dogmasi lazim diye dogmayinca ben gittim suyumu patlatip suni sanciyla dogum yaptim
[silindi] Melson20 aminn inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 34+5 de 3343 dedi ama ultrasonun yanılma payı olur dedi şuan 35 haftalığız
babymom_8 Cyln31 canım 4 diyorlar 3.500 3.600 doğuyor aynı alet bile doktor değişince 200 300 gr değişik ölçüyor
Cyln31 babymom_8 inşallah öyledir çünkü bende 4 kilo üzeri olursa normal doğum yapmaya korkarım sıkıntı olur diye ama normal doğumuda çok istiyorum