Bereket41 Cyln31 canm 3.gebeliginse sakin sezaryan olma dpgorursun ben 3. Cu cocugumu 5 kilo dogurdum banada sezayan dedi ebe kizdi hayir dogurur dedi ve dogurttu sancini bekle
[silindi] Bereket41 nası ya 5 kilo mu doğurdunuz tam 5 kilo ? Kaç haftalıktı ve kesi dikiş epidural oldumu
Crescent96 Cyln31 benimkide öyle canım 2,5-3 hafta önde gidiyor suyumda fazla zaten zorunlu sezeryanım ama erken olabilir dedi benimde doktorum 31. Haftada gittiğimde 2850ydi
Melson20 Turkiyedeki doktorlar sanki bana hic ugrasmak istemiyorlar gibi geliyor, hemen her seye direk sezaryen olcak diyorlar😅 InsAllah hakkinizda hayirlisi olur Ilk hamileliginiz mi?
busenaz68 Melson20 tam tersi normal diye diretiyor kalp rahatsızlığım var sezeryan yapmıyor hiç biri özelden gün alıp olucam sonra da şikayet edicem. Bu şekilde yapamam diyorum sanki yalan söylüyorum gibi davranıyorlar kalp doktorundan onayli kagit getir diyor gidiyorum almaya dalga geçip gönderiyor. Hadi durumum var özele gidicem olmayanlar bunların nazını mı çekmek zorunda?? Her yere yazicsm valla riske atmaya hakları çok çok sinirliyim ayoll😁
Mochi Cyln31 bende oğlumdayken diyet yaptım son aylar. Kilosu önden gidiyordu 4 ü geçerse sezaryen demişti dr um çatım 4 e kadar kaldırıyormuş. Son aylar hiç kilo artışım olmamıştı hatta çok dikkat ettim öyle kurtardık. Normal doğum 3650 doğdu
123esr_ Mochi ne yedin kuzum bende bebeğime yiyeyim aldırayım kilo kaşar yumurta muz harici ne yiyeyim ;)
sorybaby [silindi] plasentayla nasıl alakalı oluyor merak ettim mesela durduğu yerle alakalı mı daha iyi beslemesi için
[silindi] sorybaby yok durduğu yerler alakalı değil tamamen plesantadan bebeğe giden kan akışıyla alakalı doktorum dedi bazı rahim çok güzel besler bazen bi damar eksik oluyor dedi plesantadan bebeğe giden kan akışı üzerinde dedi
Cyln31 Brisii kahvaltıda genelde bir yumurta peynir zeytin iki dilim tam buğday ekmeği öğle arası bir kase yoğurt bir dilim tam buğday ekmeği ikindi vakti ne pişirsem onu yiyiyorum varsa yemeğin yanında pilav makarna yoksa tam buğday ekmeği akşamda yemek yemiyorum çayın yanında varsa tatlı şeyler yerim yoksa yemem bide meyve yerim akşamları genelde düzenim boyle
Betulll1996 Cyln31 çok yanlış besleniyorsun öncelikle pilav makarna Guliten içeren besinler Çok faZla tüketmek iyi değil normal gebe olmayan insan için bile iyi değilken kaldıki gebenin tüketmesi birde meyveye gelince meyve asla akşam yenmez Meyve şeker yüklüdür direk kan şekerini yükseltir ve bebeğe sağlıksız kilo alımı yapar bebeğin fazla kilolu olması çok iyi değil sağlıklı kilo alımın olsun yeterli bilgin olsun canım
Summerwine Betulll1996 gluten alerjisi olmayan kişiler için öcü değildir.Basit karbonhidrat demek istediniz sanırım.ikisi birbirinden çok ayri şeyler.Ayrica şeker hastalığı yoksa yenilen 1 porsiyon meyveden bir şey olmaz.4 kglik bebek doğurdum nomral doğumla gebelik şekerim yoktu suyum normaldi.Genetik yapı olarak bebek iriydi çünkü bende eşimde uzun ve iri insanlarız.Bence tam hakim olmadiginiz konularda kesin yargili konusmayin
Cyln31 Betulll1996 bence sağlıksız bir beslenme olsaydı bende çok kilo alırdım 35 haftadayım 10 kilo aldım gayet normal diye düşünüyorum diğer iki gebeliklerimde beslenmeme hiç dikkat etmedim 25 kilo almıştım 😱
Betulll1996 Brisii benimde bebeğim 1 hafta önden gidiyordu sana yazdıkalrmın hepsini uyguladım suan normal haftasıyla uyumlu oldu düzenli dengeli beslenme şeker ve yoğun karbonhidrat ve Gulitenli besinlerden uzak durdum canım bebeğin iri olması iyi değil hastalık dedi doktor
Betulll1996 Summerwine çocuk 2 hafta önden gidiyor demiş beslenmene dikkat et demiş ne ön yargısından bahsediyorsun yazılanı okuyup idrak edemiyorsan bu benim sorunum değil bir beyim cerrahına görün istersen
Mochi 123esr_ aslında kilo alsın diye ekstra birşey yemedim ama kaşar muz kilo aldırıyor diye duymuştum abartmadan mesela günde bir tane yemişimdir muzu😊 haftada 1-2 kez taze deniz balığı, sabahları günde 2 tane ceviz avokado taze yumurta eti sevmem ama hamileliğimde çok canım istedi hep et yedim bol yoğurt günde 1 bardak süt bazen kefir. Son aylarda porsiyonlarımı baya küçülttüm ekmek yok pilav makarna birkaç kaşık sadece🥲 tartı da aynı kaldım bebek almıştı ben kilo vermiştim yani son aylar
123esr_ Mochi kefir ve avokado hiç yemedim deneyeceğim :) avakado nasıl tüketiyorsunuz ekmekle mi farklı farklı mı ?