gunesinannesi_ anneoluyorum101 hayır normal başvuru da yapabilirsin izmirde de var başvuru ekranında 2. Kısımda çıkıyor comdata müşteri temsilcisi diye
ArvenMom gunesinannesi_ firma ismi belirtmem yasak canım ama iş olarak destek ve yazılım üstüne çalışıyorum
Feyzanr41 gunesinannesi_ merhaba mukakat nasıl oluyor beb daha once hıc calısmadım bı deneyım vs ıstenıyormu
gunesinannesi_ Feyzanr41 hayır deneyim istenmiyor mülakatta da satış yapmayla ilgili şeyler soruluyor
Dilek2803 Adanada var mı acaba tüm gün bomboş oturuyorum 14 haftalık hamileyim evde tekim eşim işte öyle geçiyor iş arıyorum evde olsa çok güzel olur paketleme bildiğiniz var mi
gunesinannesi_ Dilek2803 paketleme işi hakkında bilgim yok maalesef müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum evden
Feyzanr41 Dilek2803 İstanbul, İzmir, Samsun, Konya, Kayseri, Eskişehir, Bursa ve Mardin bu ıllerde varmıs
anneoluyorum101 gunesinannesi_ Ay uzun süredir iş arıyordum inşallah sizin karşıma çıkmanız bi vesiledir çok sevindim yapabilir miyim bilmiyorum da konuşma be kendimi ifade etme becerim bence iyi
gunesinannesi_ anneoluyorum101 işe alım konusunda yöneticiler bir şey yapamıyor maalesef mülakatta iyi olursanız alınırsınız sıkıntı olmaz